12 Şubat 2012 Pazar

Damak Selenyum’lu Doğal Kaynak Suyu Bayii Olun Kazanın

Doğada nadiren bulunan insan vucudu için son derece faydalı bir part olan Selenyum eser elementi içeren Damak Doğal Kaynak Suyu bayii olmak gerçekten son derece avantajlı , Selenyum elementi Türkiyede satılmakta olan damacana ve diğer puppy sular arasında sadece 3 kaynaktan doğal olarak çıkmaktadır , bunlardan biride Damak Doğal Kaynak Suyudur. Bu sağlık mucizesi Damak bayilik işinde en üste yazılacak önemli bir reklam unsuru yapılabilir. Yani Damak bayii olduğunuzda müşterilerinize diğer alternatif su markalarının veremeyeceği bir hediye verebiliyorsunuz selenyum sayesinde bu hediye çocuklarda mikroplara karşı olması gereken doğal vucut savunmasını yine astım ve diğer bronş hastalıklarındaki allerjik reaksiyonlara karşı doğal koruyucu mekanizmaları harakete geçirmek şeklinde karşımıza çıkıyor. Erişkinlerdede yaşlanmayı geciktiren (a far off anti growing old )a distant ve vucudu kanser ve diğer yıpratıcı hastalıklara karşı koruyan hatta doktorlar tarafınca hap olarak bile alınması tavsiye edilen bir eser component olarak rol oynuyor. Bu sağlıkla alakalı avantajlardan başka birçok ticari avantajda sunuluyor Damak Bayilerine ..A FAR OFF İsterseniz birazda onlardan bahsedelim :a distant

10.000 damacana su ücretsiz0.59 TL damacana dolum ücreti1 fr sertliğinde yumuşak suÜcretsiz yeni damacana desteğiFull takas desteğiFull sebil desteğiFull reklam desteğiNakliye organizasyonuKapı teslim hizmetleriSelenyumlu doğal kaynak suyu

Bu işe nasıl başlayacaksınız :Öncelikle ön bilgi almak için bizi arayın : telefonlarımız internet sitemizde var ama ben yinede yazayım :a distant 0 532 212 07 FORTY SIX – 0532 215 SIXTY THREE 27 ve diğer numaralarımız. Ön bilgi aldıktan sonra sizi görüşmek üzere fabrikamıza davet ediyoruz. Fabrikada görüşmede tüm iş planımızı masaya yatırıyoruz ve measurement en uygun şartları beraber oluşturuyoruz. İşle ilgili dimension daha detaylı bilgi veriyoruz. Anlaşma halinde bayilik sözleşmesi imzalayarak işe başlıyoruz. Bu işe başlarken önemli bir sermaye gerekmiyor ama tabii azda olsa bir miktar paraya ihtiyacınız oluyor. Bu işi istediğiniz boyutta katılabilirsiniz. Damacana su işinde en önemli sermaye damacana masrafıdır. Biz Uludağ A. Ş. olarak bu masrafı kendimiz karşılıyoruz. Yani damak bayii olduğunuzda Damacanaya para ödemiyorsunuz. Biz measurement yeni yani sıfır damacanalar emanet ediyoruz. Bayimiz kaldığınız sürece bu damacanaları kullanabilirsiniz. Hemde kaç adet isterseniz veriyoruz. Yanında dükkan malzemeleride veriyoruz. Sadece sizden bir miktar peşin su parası alıyoruz ön ödeme şeklinde , onun sebebide sizin için yaptığımız damacana ve dükkan malzemeleri masraflarına karşılık kendimizi güvenceye almak , takdir edersiniz. Yani bize bir miktar peşin su parası yatırıyorsunuz :a distant kasamıza koyuyoruz , her dolumda dolum ücretinin belli bir oranını bu bize emanet ettiğiniz paradan mahsub ediyoruz. Yani bize başlangıçta yatırdığınız peşin su parasını sonuna kadar kullanıyorsunuz. Kasada paranız bitince tekrar para yatırın demiyoruz. Zaten karşılıklı güven oluşuyor o zaman kadar. Yanında TEN THOUSAND. damacana suyunuzda bedava veriyororuz yine her dolumda belli oranlarla alıuyorsunuz bu suyu , bitirene kadar kullanıyorsunuz hakkınıız , zaman kısıtlaması yok. Kaç damacana ile başlamaya siz kendiniz karar veriyorsunuz. Unutmayın damacana masrafınız yok .

Cep Telefonunuzu Girin Gönderin ben sizi ararım :

İşte Emanet damacana içeren paketlerimizn ayrıntıları :

Paket Number 1 :TWO HUNDRED yeni damacana + tabela + brosur + magnet + cam ve araç giydirme malzemeleri = 1990 TL (a far off Mahsup oranı her dolumda %10 )

Paket No 2 :THREE HUNDRED yeni damacana + tabela + brosur + magnet + cam ve araç giydirme malzemeleri = 2990 TL (a distant Mahsup oranı her dolumda %10 )

Paket No 3 :FOUR HUNDRED yeni damacana + tabela + brosur + magnet + cam ve araç giydirme malzemeleri = 3990 TL (a far off Mahsup oranı her dolumda %15 )

Paket No four :500 yeni damacana + tabela + brosur + magnet + cam ve araç giydirme malzemeleri = 4990 TL (a distant Mahsup oranı her dolumda %1five )

Paket No 5 :SIX HUNDRED yeni damacana + tabela + brosur + magnet + cam ve araç giydirme malzemeleri = 5990 TL (a far off Mahsup oranı her dolumda %20 )

Paket No 6 :SEVEN-HUNDRED yeni damacana + tabela + brosur + magnet + cam ve araç giydirme malzemeleri = 6990 TL (a far off Mahsup oranı her dolumda %20 )

Paket No 7 :800 yeni damacana + tabela + brosur + magnet + cam ve araç giydirme malzemeleri + sucu kıyafeti = 7990 TL (a distant Mahsup oranı her dolumda %25 )

Paket No 8 :900 yeni damacana + tabela + brosur + magnet + cam ve araç giydirme malzemeleri + sucu kıyafeti = 8990 TL (a distant Mahsup oranı her dolumda %25 )

Paket No nine :ONE THOUSAND yeni damacana + tabela + brosur + magnet + cam ve araç giydirme malzemeleri + sucu kıyafeti + 4′lü el arabası = 9990 TL (a distant Mahsup oranı her dolumda %30 )

Paket No 10 :1100 yeni damacana + tabela + brosur + magnet + cam ve araç giydirme malzemeleri + sucu kıyafeti + 4′lü el arabası = 10990 TL (a distant Mahsup oranı her dolumda %30 )

Paket No ELEVEN :1200 yeni damacana + tabela + brosur + magnet + cam ve araç giydirme malzemeleri + sucu kıyafeti + 4′lü el arabası + çaldır-kapat müşteri takip programı = 11990 TL (a far off Mahsup oranı her dolumda %35 )

Paket No 12 :1300 yeni damacana + tabela + brosur + magnet + cam ve araç giydirme malzemeleri + sucu kıyafeti + 4′lü el arabası + çaldır-kapat müşteri takip programı = 12990 TL (a distant Mahsup oranı her dolumda %35 )

Paket No THIRTEEN :1400 yeni damacana + tabela + brosur + magnet + cam ve araç giydirme malzemeleri + sucu kıyafeti + 4′lü el arabası + çaldır-kapat müşteri takip programı + Distribütör bayilere özel alt bayi ağı oluşturma = 13990 TL (a distant Mahsup oranı her dolumda %35 )

Paket No 14 :1500 yeni damacana + tabela + brosur + magnet + cam ve araç giydirme malzemeleri + sucu kıyafeti + 4′lü el arabası + çaldır-kapat müşteri takip programı + Distribütör bayilere özel alt bayi ağı oluşturma= 14990 TL (a far off Mahsup oranı her dolumda %35 )

Paket No 15 :1600 yeni damacana + tabela + brosur + magnet + cam ve araç giydirme malzemeleri + sucu kıyafeti + 4′lü el arabası + çaldır-kapat müşteri takip programı + Distribütör bayilere özel alt bayi ağı oluşturma + Ücretsiz Internet sitesi + Alan Adı Kaydı + internet dizayn = 15990 TL (a distant Mahsup oranı her dolumda %35 )

Paket No SIXTEEN :1700 yeni damacana + tabela + brosur + magnet + cam ve araç giydirme malzemeleri + sucu kıyafeti + 4′lü el arabası + çaldır-kapat müşteri takip programı + Distribütör bayilere özel alt bayi ağı oluşturma + Ücretsiz Internet sitesi + Alan Adı Kaydı + internet dizayn= 16990 TL (a distant Mahsup oranı her dolumda %35 )

Paket No 17 :1800 yeni damacana + tabela + brosur + magnet + cam ve araç giydirme malzemeleri + sucu kıyafeti + 4′lü el arabası + çaldır-kapat müşteri takip programı + Distribütör bayilere özel alt bayi ağı oluşturma + Ücretsiz Internet sitesi + Alan Adı Kaydı + internet dizayn + ücretsiz on-line reklamlar = 17990 TL (a far off Mahsup oranı her dolumda %35 )

Paket No 18 :1900 yeni damacana + tabela + brosur + magnet + cam ve araç giydirme malzemeleri + sucu kıyafeti + 4′lü el arabası + çaldır-kapat müşteri takip programı + Distribütör bayilere özel alt bayi ağı oluşturma + Ücretsiz Internet sitesi + Alan Adı Kaydı + internet dizayn + ücretsiz on-line reklamlar = 18990 TL (a far off Mahsup oranı her dolumda %35 )

Paket No 19 :2000 yeni damacana + tabela + brosur + magnet + cam ve araç giydirme malzemeleri + sucu kıyafeti + 4′lü el arabası + çaldır-kapat müşteri takip programı + Distribütör bayilere özel alt bayi ağı oluşturma + Ücretsiz Internet sitesi + Alan Adı Kaydı + internet dizayn + ücretsiz on-line reklamlar = 19990 TL (a distant Mahsup oranı her dolumda %35 )

Bize Ulaştığınız Arama Sözcükleri:

  • uludağ kaynak suları
  • selenyumlu damak su
  • damak su iletişim
  • damak su damacana
  • su dükkanı
  • doğal kaynak suyu
  • uludağ damak selenyumlu kaynak suyu
  • doğal kaynak suyu bayiliği
  • damak selenyum
  • damak su bayıı

tarafından yazılmıştır.

.


Read More... [Source: Damak Su - Uludağ A. Ş. - Selenyum'lu Doğal Kaynak Suyu]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder