12 Şubat 2012 Pazar

Başbakanın Ameliyatı | Haber Parkı

Hazal Kaya'dan Şok Frikik

Başabakanın Ameliyatı, Recep Tayyip Erdoganın Ameliyatı, başkanın ameliyatı, basbakanın ameliyatı, türkiye başbakanın ameliyatı, Erdoganın ameliyatı, Erdogan ameliyat oldu, Başbakan Ameliyat oldu, Başbakanın sağlık durumu,

Başbakan Erdoğan ikinci kez ameliyat oldu
Başbakan’ın sağlık durumu nasıl?
11 Şubat 2012 Cumartesi, 07:29:46

Umut TÜTÜNCÜ / AHT

Başbakan Erdoğan, 26 Kasım 2011 tarihinde geçirdiği sindirim sistemi ameliyatının ardından iyileşme sürecinde dün akşam saatlerinde ikinci bir ameliyat geçirdi. Başbakan Erdoğan’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Perşembe günü yapılması planlanan ameliyatın terör örgütü KCK/PKK soruşturması kapsamında MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın da aralarında olduğu MİT yöneticilerine ilişkin yaşanan gelişmeler sebebiyle Başbakan Erdoğan tarafından bir gün ertelediği öğrenildi.

Video için tıklayınız…

MÜCAHİT ASLAN YANINDAYDI
Dün İstanbul’da bulunan Başbakan Erdoğan, ilk olarak Fatih Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan gazeteci-yazar Yılmaz Öztuna’nın cenazı namazına katıldı. Ardından Dolmabahçe’deki ofisine geçen Başbakan Erdoğan, burada yaklaşık bir saat kaldı. Daha sonra Üsküdar’daki Karacaahmet Mezarlığı’na geçen Erdoğan, annesi Tenzile ve babası Ahmet Erdoğan kabirlerini ziyaret ettikten sonra Kısıklı’daki konutuna danışmanı Mücahit Aslan ile birlikte geçti. Ancak gazetecilere Erdoğan‘ın akşam saatlerinde herhangi bir programının olmadığı ve dışarı çıkmayacağı bilgisi verildi.

İYİLEŞME SÜRECİ
Akşam saatlerinde Kısıklı’daki konutundan sivil bir araçla ayrılan Başbakan Erdoğan, Koşuyolu’nda bulunan Medipol Hastanesi’ne gitti. Başbakan Erdoğon, burada daha önceki ameliyatını başarı ile gerçekleştiren Prof. Dr. Dursun Buğra ve ekibi tarafından iyileşme sürecinde tedavisinin devamı olarak ikinci bir ameliyat geçirdi. Erdoğan’ın ilk ameliyatındaki sonraki tamamlayıcı ameliyat sonrası sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

ÜÇ GÜNLÜK PROGRAMI İPTAL
Öte yandan Başbakan Erdoğan’ın cumartesi, pazar ve pazartesi gününe kadar olan programları ve pazartesi günü yapılması planlanan Bakanlar Kurulu’nun iptal edildiği öğrenildi.

BAŞBAKANLIK’TAN AÇIKLAMA
Başbakanlık Basın Merkezinin web sitesinden Başbakan Erdoğan’ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yapıldı. Açıklama şöyle:
”Sayın Başbakanımızın 26 Kasım 2011′de gerçekleşen sindirim sistemi operasyonunun ikinci ve son aşaması, yaklaşık 30 dakikalık bir girişimle başarıyla tamamlanmış; başlangıçta planlandığı üzere tedavi bu şekilde nihayete ermiştir. Başbakanımızın sağlığı son derece iyidir. Kendisi, hafta içinde rutin mesaisine başlamayı planlamaktadır.”

“HİÇBİR SORUN YOK”
Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Başbakan Erdoğan’ın durumuna ilişkin “Hepinizin Başbakanımızı merak ettiğini biliyorum. Gönlünüzü rahat tutun. Hiçbir sorun yok. Maalesef Türkiye’de ortalığı karıştırmayı çok seven kesimler pireyi deve yapmayı pek iyi bilirler. Bugüne kadar AK Parti bütün fitne fesat oyunlarını nasıl bozduysa Genel başkanımızın, Başbakanımızın önderliğinde Türkiye’yi kalkındırmayı devam edeceğiz” dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ise “Başarı ile gerçekleşmiş, herhangi bir sorunu yok. Dün Cuma namazında kendisi ile beraberdim, gayet sağlıklı idi. Galiba bu rutin bir operasyondu. Sağlıklı olduğu haberlerine hepimiz milletçe çok seviniyoruz. Kendisine great hizmet dolu yıllar diliyorum” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler
başbakan erdoğan kanser mi, başakan erdoğan, ameliyat

Hazal Kaya Podyumda
Damacana Su Bayiliği Alın :
1- 10.000 Damacana Su Bedava
2- 19 litre Damacana Dolumlar 0.59 TL
3- Bedava demirbaş damacana
4- Full Sebil ve Pompa desteği
5- Full reklam masrafları desteği
6- Tabela , cam ve araç giydirme
Damacana Su Fabrikalarımız:
1- Akdamla Su 2- Damak Su 3- Uludağ Su
Su Bayiliği Başvurusu: 0 532 212 07 46

- Veznedar.com Doğal Bitkisel Takviyeler -

-- Çakşır Köklü Süper Karışım
-- Yüksek Cinsel Başarı
-- Erkekte Cinsel Organda Büyüme
-- Yan Etkisi Olmayan Afrodizyak
-- Yanınızda Bulunsun Acil Durumlarda :)
Fiyatı: 119 TL Satın Al

Hazal Kaya Sevgilisiyle71 KIRIKKALE SU32 ISPARTA SU72 BATMAN SU33 MERSİN SU73 ŞIRNAK SU34 İSTANBUL SU74 BARTIN SU35 İZMİR SU75 ARDAHAN SU36 KARS SU76 IĞDIR SU37 KASTAMONU SU77 YALOVA SU38 KAYSERİ SU78 KARABÜK SU39 KIRKLARELİ SU79 KİLİS SU40 KIRŞEHİR SU80 OSMANİYE SU81 DÜZCE SU

1 yorum:

  1. Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
    Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

    NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

    YanıtlaSil