12 Şubat 2012 Pazar

Cinsel İstek Arttırıcı | Haber Parkı

Hazal Kaya'dan Şok Frikik

istek arttırıcı, cinsel istek arttırıcı haberleri, haber parkı, sohbet parkı, mirc parkı, chat parkı, video parkı, cocuk parkı, cinsel istek, cinsel istek artırmak, haber türk, erkek haberleri, cisel istek, cinsel ürünler, cinsellik ürünleri,

Erkekler bunları bilin!
‘Cinsel isteği artırır‘ yalanına inanmayın!..
10 Şubat 2012 Cuma, 11:16:08

HABERTURK / HANDAN ÇOLAK

Aile Sağlığı Araştırma Derneği Başkanı Prof. Dr. Halim Hattat 14 Şubat Sevgililer Günü’ne yaklaştığımız günlerde erkekleri sertleşmeyi sağlamaya yardımcı olan performans ilaçları ile ilgili pek çok şehir efsanesine karşı uyarıyor. Prof. Hattat’ın verdiği bilgilere göre şehir efsanelerinin başında bu tip ilaçların cinsel istek üzerine olan etkileri geliyor. “Birçok erkek bu ilaçların cinsel isteği arttırdığını veya cinsel istek olmadan da işe yarayacağını düşünüyor. Oysa bu ilaçlar cinsel isteği arttırmıyor. Ayrıca ilacın etki edebilmesi için erkeğin cinsel istek duyması ve cinsel olarak uyarılmış olması gerekiyor. Özellikle genç erkeklerin bu ilaçlardan performans arttırıcı bir etki beklemeleri de tamamen yanlıştır. Bu ilaçlar afrodizyak değildir. Bu ilaçlar erkeğin ilişkisinde yatan diğer sorunları da çözmez. Bu ilaçların hemen ve her zaman sonuç verdiği de bir başka şehir efsanesidir. Beklenilen etki görülmediğinde sertleşme sorununa yol açan diğer faktörlerin tekrar gözden geçirilmesi ve daha uygun bir tedavi veya doz belirlenmesi gerekebilir.”
Prof. Hattat, yapılan araştırmalarda sertleşme sorunu yaşayan erkeklerin spouselerinin de özgüveninin azaldığını, cazibe ve çekiciliklerini yitirmiş hissettiklerini gösterdiğini söylüyor. Hattat şöyle devam ediyor: “Pek çok partner performans ilaçlarının mekanik bir cinsel istek ve zoraki bir performans sağladığına inanıyor. Oysa bu ilaçlar sadece hastalar cinsel istek duyduğunda işe yarıyor. Bu nedenle hasta ve partnerinin mutlaka cinsel sorunları hakkında konuşmaları, istek ve düşüncelerini paylaşmaları ve hekime endişelerini ortaklaşa belirtmeleri gerekiyor. Sertleşme sorununda hastaların kadın partnerleri destekleyici olursa tedavi başarı oranı artıyor. Kadın partnerleri tarafından doktora yönlendirilen erkeklerde başarı şansı yükseliyor. Ayrıca erkeğin tedavisi kadında tatmini arttırıyor. Bu nedenle cinsel sorunları çiftin ortak sorunu olarak görmek gerekiyor.

“Bu bile işe yaramadı” endişesi nedir?
Sertleşme sorununda kullanılan ve PD5 inhibitörleri olarak bilinen ilaçların keşfinden sonra sertleşme sorununun tedavisinde başarılı sonuçlar alınıyor. Ancak Prof. Hattat’ın verdiği bilgilere göre doktora başvurma oranlarının çok düşük olması yanında pek çok sorunu da beraberinde getiriyor. “Türkiye’de yaptığımız çalışmalarda sertleşme sorunu yaşayan erkeklerin sadece %14’ünün doktor reçetesiyle eczaneye başvurduğunu ortaya koyduk. Sertleşme problemi yaşayanlar hekime danışmadan. arkadaş tavsiyesi ya da kulaktan dolma bilgilerle ilaç aldığında sertleşme sorununun altında yatan faktörleri göz ardı ediyorlar. Dahası bu gibi durumlarda, örneğin hormonsal bir eksiklik söz konusu olduğunda, ilaç etkili olmazsa “Bu bile işe yaramadı” fikriyle depresyon gibi psikolojik problemlerle de karşı karşıya kalıyor. Bu ilaçlar, doktor tavsiyesinde ve onun önerdiği şekilde kullanıldığında yararlı olan ilaçlardır. Bu nedenle mutlaka doktora başvurulmalı ve sertleşme sorununa yol açan sebebe yönelik bir tedavi uygulanmalıdır.”

Erkekler bunları bilin!

Bu ilaçlar ne zaman işe yaramaz?
Sertleşme sorunu tedavisinde ilaçlardan, terapiye, enjeksiyondan ameliyata kadar pek çok alternatif mevcut. Önemli olan sorunun psikolojik yada fizyolojik, nereden kaynaklandığının bulunması ve buna göre doğru tedavinin uygulanmasıdır. Eğer sertleşmede sorun yaşadığınızı düşünüyorsanız, bir doktora danışmanızı öneriyoruz. Cinsel sağlığınızı iyileştirmek ve sertleşme sorununuzu tedavi etmek kendinize olan güveninizi yeniden kazanmanızı sağlar. Ağızdan ilaç tedavisinden kastimiz, sertleşme sağlayabilmeniz için, ağız yoluyla ilaç (haplar) alınmasıdır. İlaç alımı güvenilir ve kolay bir tedavi yöntemidir. PDE-5 inhibitörleri şu anda piyasada bulunan ilaçlardır. Şu anda piyasada satılan 3 ilaçta fark eden özellikler; etki başlangıcı ve süresidir. Bu ilaçların işe yaramadığı durumlar var tabii.
Öncelikle, her şeyden önemlisi ilaçla tedaviler doğrudan cinsel isteği artırmaz. Ağız yoluyla ilaç alımı, kanın, penise akmasını kolaylaştırmak suretiyle etki eder.
İlacın etki edebilmesi için erkeğin cinsel olarak uyarılmış olması gerekmektedir.
Siz ve doktorunuzun tedavi seçimi hemen ve her zaman sonuç vermeyebilir. Eğer beklediğiniz sonuçları alamazsanız doktorunuzu arayınız. Onunla birlikte sizin için en uygun tedaviyi ve dozunu belirleyebilirsiniz.
Tedavi, ilişkinizin temelinde yatan diğer sorunları çözmez. Eşiniz ve doktorunuzla iletişim yollarını açık tutmanız, tedavinin etkisinin kalıcı olmasına yardımcı olur.
Nitrat içeren ilaç (göğüs ağrıları için nitrogliserin gibi) kullanıyor iseniz, oldukça seyrek aralıklarla da alsanız sertleşme sorununa karşı herhangi bir ilaç kullanmayınız. Başka herhangi bir ilaç almanın güvenliği konusunda mutlaka doktorunuza danışınız.

Gençlerde bu ilaçlar performansı artırır mı?
Gençlerin bu ilaçlardan performans arttırıcı bir etki beklentileri tamamen yanlıştır. Bu ilaçlar afrodizyak değildir. Zira, bu ilacı alıp ta performansında hiçbir değişiklik olmayan, ilişkisinde gelişen bir durum olmayan genç daha da büyük bir bunalıma düşer ve bu psikolojik etkilenme cinsel fonksiyonu çok daha olumsuz yönde etkiler.

Bu ilaçları kullanırken dikkat edilmesi gereken hususlar nedir?
İlaçları Kullanmadan önce; Sertleşme Sorunu tedavisine ilaç ya da başka yöntemlerle başlamadan önce doktorunuz yaşam tarzınızda değişiklikler yapmanız konusunda önerilerde bulunabilir. Bunlar; Egzersiz, Kan yağlarını düşürücü diyet, Sigaranın bırakılması, Alkol kullanımının azaltılması, Stres ve yorgunluğun azaltılması olabilir. Yan etki olarak Sertleşme Sorunu yaratan ilaçlarla ilgili konuları doktorunuza danışmanız gerekir. Diğer sağlık sorunlarınız için aldığınız bazı ilaçlar yan etki olarak sertleşme sorununa neden olabilir. Bunlar yüksek kan basıncı, kalp hastalığı, alerjiler, depresyon, endişe ve ülser gibi hastalıkları tedavi etmek için kullanılan bazı ilaçları içermektedir.
Sertleşme Sorununun tedavi seçimi sizin ve cinselliği paylaştığınız kişinin tercihlerine dayanan bir karardır. Her tedavi seçeneği hakkında mümkün olduğunca bilgi toplamak çok önemlidir.

Kalp hastalarının bu ilaçları kullanımı ile ilgili önemli bir korku var? Bu ne kadar doğru?
Bu grup ilaçların orta yaşlı ve yaşlı erkekler tarafından çok sık kullanıldığı doğrudur. Cinsel güçsüzlük sorununun hızla yaygınlaştığı günümüzde bu customary bir sonuçtur. Koroner kalp hastalığının hızla yayılması orta yaş ve sonrasının en sık görülen sağlık sorunu olması doğru ise, aynı nedenle gelişen cinsel güç kaybının da sık görülmesi normaldir.
Gerçekten de, bu ilaçlar kalp hastası erkeklerin kullanması halinde ortaya çıkabilecek sorunlar baştan beri merak ve korku nedeni. Cinsel güçsüzlüğün ve kalp damar hastalıklarının nedenlerinin ortak kökenli (damar sertliği- ateroskleroz) olması ve her iki sorunun çözümünde kullanılan ilaçların aynı anda alınmasının yaşamı tehdit edici yan etkiler yaratabilmesi tam bir şansızlık! Özellikle nitratlar veya amil nitril gibi birden bire ve bol miktarda nitrit oksit (NO) salımına yol açan ve kalp damarları yanında vücudun diğer damarlarında da ani ve ciddi genişlemelere yol açan kalp ilaçlarını kullananların her ne koşulda olursa -doktorundan özel izin almadıkça- bu ilaçları kullanmamaları gerekmektedir. Bu ilaçların ereksiyon ilaçları ile birlikte kullanımları halinde kan basıncında yaşamı tehdit edici düşmeler oluşabilmekte. Bizim önerimiz özellikle yukarıda belirtilen ilaçları kullanan biri iseniz doktorlarına danışmadan ve onun onayını almadan bu ilaçlara başlamamanızdır.

Kimler possibility altında?
Düzensiz, gayrı muntazam aralıklarla ve ciddi bir efor – çaba- göstermeden oluşan, eskisinden uzun ve daha şiddetli seyreden, nerde ve ne zaman geleceği, ne kadar süreceği kestirilemeyen bir göğüs ağrısı sorununuz varsa bu ilaçları kullanmaya başlamadan evvel doktorunuzla konuşmalısınız. Özellikle kullandığınız ilaçlara ve dil altı tabletlerine bile yanıt vermeyen göğüs ağrılarınız varsa bu grup ilaçları denemeyi aklınızdan bile geçirmemelisiniz. Eğer fazla cesaretli davranıp da bu grup ilaçları kullanmış ama cinsel birleşme veya sonrasında göğüs ağrısı sorunu ile karşılaşmışsanız nitrat içeren bir dil altı ilacını kullanamayacağınızı da bilmeniz gerekiyor. Aklınızda olsun! Bir şansızlık yaşar da bu arada acil bakıma alınmak zorunda kalırsanız -kolunuza takılacak ilk serumun içine nitrat içeren bir ilaç konulabileceğinden- bu tür bir ilacı kullandığınızı hemşire veya doktorunuza -utanıp sıkılmadan- belirtmelisiniz. Aksi taktirde hayatı tehdit edici hipotansif bir şokla bile karşılaşabilirsiniz.
Eğer hemofili gibi bir kanama bozukluğunuz, mide-oniki parmak bağırsağı ülseriniz, orak hücre anemisi, lösemi, myeloma gibi önemli bir sağlık probleminiz varsa bu ilaçlara başlamadan önce doktorunuzla konuşun. SIXTY FIVE yaş ve üzerinde olanların bu grup ilaçları kullanmasında herhangi bir sakınca söz konusu değildir. Özellikle ilk kullanımlarında doktorları ile görüşmelerinde ve ilk doz ayarlaması yapmalarında yarar var.

KİMLER KULLANAMAZ?
Kısa bir süre önce kalp krizi geçirenler
İlaçlara rağmen durdurulamayan göğüs ağrısı veya kararsız angina pektoris sorunu olanlar
Yakın bir zamanda felç- inme, beyin kanaması geçirenler
Kısa bir süre önce geçici beyin iskemisi sorunu yaşayanlar
Ağır derecede düşük tansiyon olanlar
Hipertansiyon sorununu çoklu ilaç tedavileri ile bile güçlükle çözenler
Ağır kalp yetmezliği nedeniyle tedavi görenler
Karaciğer ve böbrek yetmezliği bulunanlar
Retinitis pigmentoza hastaları bu grup ilaçları kullanmamalıdır.

Hazal Kaya Podyumda
Damacana Su Bayiliği Alın :
1- 10.000 Damacana Su Bedava
2- 19 litre Damacana Dolumlar 0.59 TL
3- Bedava demirbaş damacana
4- Full Sebil ve Pompa desteği
5- Full reklam masrafları desteği
6- Tabela , cam ve araç giydirme
Damacana Su Fabrikalarımız:
1- Akdamla Su 2- Damak Su 3- Uludağ Su
Su Bayiliği Başvurusu: 0 532 212 07 46

- Veznedar.com Doğal Bitkisel Takviyeler -

-- Çakşır Köklü Süper Karışım
-- Yüksek Cinsel Başarı
-- Erkekte Cinsel Organda Büyüme
-- Yan Etkisi Olmayan Afrodizyak
-- Yanınızda Bulunsun Acil Durumlarda :)
Fiyatı: 119 TL Satın Al

Hazal Kaya Sevgilisiyle71 KIRIKKALE SU32 ISPARTA SU72 BATMAN SU33 MERSİN SU73 ŞIRNAK SU34 İSTANBUL SU74 BARTIN SU35 İZMİR SU75 ARDAHAN SU36 KARS SU76 IĞDIR SU37 KASTAMONU SU77 YALOVA SU38 KAYSERİ SU78 KARABÜK SU39 KIRKLARELİ SU79 KİLİS SU40 KIRŞEHİR SU80 OSMANİYE SU81 DÜZCE SU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder