4 Ekim 2011 Salı

Milletvekillerine şöför alımı başvuruları

Hazal Kaya'dan Şok Frikik

Milletvekillerinin yıllardır beklediği 3. personel desteği de nihayet kendilerine verildi. Birer danışman ve sekreter çalıştıran milletvekilleri 1 Ekim’den itibaren en az lise mezunu olması koşuluyla artık 3. personelle çalışma olanağına da kavuşacak. Bu uygulamanın TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in TBMM personelini, personel sayısının çok arttığı gerekçesiyle emekliliğe teşvik ederek norm kadroya geçiş için hazırlık yapmasıyla aynı döneme rastlaması dikkati çekti. Kimi zaman sabahın ilk saatlerine kadar TBMM’de çalışan milletvekilleri seçim bölgelerine giderken yorgunluk nedeniyle kendi kullandıkları özel araçlarla kaza yapınca 3. personel gerekliliği gündeme gelmişti. 3. personelin lise mezunu olması halinde 2 bin TWO HUNDRED lira, üniversite mezunu olması halinde ise 2 bin THREE HUNDRED lira civarında maaş alacağı öğrenildi. Milletvekili, şoförlük dışında, hak tanınan personeli, ikinci danışman olarak da kullanabilecek.

Vekille gelip gidecekler

Herhangi bir milletvekilinin birinci dereceye kadar kan ve sıhri hısımlarının ise bu şekilde çalıştırılmayacağı bildirildi. Ancak engelli milletvekilleri için en az lise mezunu olma ve akrabasını çalıştırmama yasağı geçerli olmayacak. Söz konusu personel herhangi bir siyasi partiye üye olamayacak, siyasi faaliyette bulunamayacak.

Buna göre, milletvekillerinin hak tanınan üçüncü personelin, en az lise mezunu olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarından görevli, geçici görevli veya dışarıdan sözleşmeli “yardımcı personel” olarak istihdam edileceği, Bakanlar Kurulu üyeleri ve komisyon başkanları hariç, Başkanlık Divanı üyelerinde görevli 3 sekreterden birinin yardımcı personel olarak görev yapacağı belirtildi.

Devlet memuru olma koşulunu taşıyacak personel için yaş sınırı ise getirilmedi. Bu personelin görev süresi, yasama dönemi ile sınırlı olacak. Dönem içinde kendilerinden yararlanılmaması halinde, milletvekillerinin talebi üzerine devlet memuru olanlar eski görevlerine iade edilecek, sözleşmelilerin sözleşmeleri ise herhangi bir ihbara gerek kalmaksızın feshedilecek.

5 bin SEVEN-HUNDRED personel var

TBMM’de five bin SEVEN HUNDRED personel çalışıyor. TBMM Genel Sekreterliği Teşkilat Yasası değişikliği için taslak hazırlanması çalışması sırasında, TBMM Başkan Müşaviri sayısının 80’i aştığı ve bu sayının 1five’e düşürüleceği, başmüşavir sayısının da 5 ile sınırlanacağı bildirildi.

Kim ne kadar kazanıyor?

TBMM’de görev yapan milletvekili sekreterlerinin kamu personeli olması gerekiyor. Bu sekreterlere TBMM Başkanlığı, personelin derece ve kademesine göre ONE THOUSAND TL ile 1350 TL arasında değişen miktarda ek tazminat ödüyor. Milletvekili danışmanlarının ise üniversite mezunu olması gerekiyor, ancak danışmanlar için kamu çalışanı olması zorunluluğu bulunmuyor. Danışmanlar 2 bin SIX HUNDRED TL civarında maaş alıyor. Memur kökenli danışmanların sözleşmelilerden farkı TBMM tarafından kapatılıyor.

Kaynak: Gazetevatan

Gelen arama terimleri:
•milletvekili şöför alımı
•milletvekili soforlugu
•milletvekili şöförü
•millet vekili şoför alımı
•milletvekili şöförlük başvurusu
•milletvekili sofor alimi basvurusu
•milletvekili soför alımı nasıl müracaat ediliyor
•milletvekillerine şöför alımı başvuruları
•milletvekili şöför
•milletvekili şoför alımı şartları

Posted by admin / Ekonomi

Hazal Kaya Podyumda
Damacana Su Bayiliği Alın :
1- 10.000 Damacana Su Bedava
2- 19 litre Damacana Dolumlar 0.59 TL
3- Bedava demirbaş damacana
4- Full Sebil ve Pompa desteği
5- Full reklam masrafları desteği
6- Tabela , cam ve araç giydirme
Damacana Su Fabrikalarımız:
1- Akdamla Su 2- Damak Su 3- Uludağ Su
Su Bayiliği Başvurusu: 0 532 212 07 46

- Veznedar.com Doğal Bitkisel Takviyeler -

-- Çakşır Köklü Süper Karışım
-- Yüksek Cinsel Başarı
-- Erkekte Cinsel Organda Büyüme
-- Yan Etkisi Olmayan Afrodizyak
-- Yanınızda Bulunsun Acil Durumlarda :)
Fiyatı: 119 TL Satın Al

Hazal Kaya Sevgilisiyle71 KIRIKKALE SU32 ISPARTA SU72 BATMAN SU33 MERSİN SU73 ŞIRNAK SU34 İSTANBUL SU74 BARTIN SU35 İZMİR SU75 ARDAHAN SU36 KARS SU76 IĞDIR SU37 KASTAMONU SU77 YALOVA SU38 KAYSERİ SU78 KARABÜK SU39 KIRKLARELİ SU79 KİLİS SU40 KIRŞEHİR SU80 OSMANİYE SU81 DÜZCE SU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder