12 Şubat 2012 Pazar

Başbakanın Ameliyatı | Haber Parkı

Hazal Kaya'dan Şok Frikik

Başabakanın Ameliyatı, Recep Tayyip Erdoganın Ameliyatı, başkanın ameliyatı, basbakanın ameliyatı, türkiye başbakanın ameliyatı, Erdoganın ameliyatı, Erdogan ameliyat oldu, Başbakan Ameliyat oldu, Başbakanın sağlık durumu,

Başbakan Erdoğan ikinci kez ameliyat oldu
Başbakan’ın sağlık durumu nasıl?
11 Şubat 2012 Cumartesi, 07:29:46

Umut TÜTÜNCÜ / AHT

Başbakan Erdoğan, 26 Kasım 2011 tarihinde geçirdiği sindirim sistemi ameliyatının ardından iyileşme sürecinde dün akşam saatlerinde ikinci bir ameliyat geçirdi. Başbakan Erdoğan’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Perşembe günü yapılması planlanan ameliyatın terör örgütü KCK/PKK soruşturması kapsamında MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın da aralarında olduğu MİT yöneticilerine ilişkin yaşanan gelişmeler sebebiyle Başbakan Erdoğan tarafından bir gün ertelediği öğrenildi.

Video için tıklayınız…

MÜCAHİT ASLAN YANINDAYDI
Dün İstanbul’da bulunan Başbakan Erdoğan, ilk olarak Fatih Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan gazeteci-yazar Yılmaz Öztuna’nın cenazı namazına katıldı. Ardından Dolmabahçe’deki ofisine geçen Başbakan Erdoğan, burada yaklaşık bir saat kaldı. Daha sonra Üsküdar’daki Karacaahmet Mezarlığı’na geçen Erdoğan, annesi Tenzile ve babası Ahmet Erdoğan kabirlerini ziyaret ettikten sonra Kısıklı’daki konutuna danışmanı Mücahit Aslan ile birlikte geçti. Ancak gazetecilere Erdoğan‘ın akşam saatlerinde herhangi bir programının olmadığı ve dışarı çıkmayacağı bilgisi verildi.

İYİLEŞME SÜRECİ
Akşam saatlerinde Kısıklı’daki konutundan sivil bir araçla ayrılan Başbakan Erdoğan, Koşuyolu’nda bulunan Medipol Hastanesi’ne gitti. Başbakan Erdoğon, burada daha önceki ameliyatını başarı ile gerçekleştiren Prof. Dr. Dursun Buğra ve ekibi tarafından iyileşme sürecinde tedavisinin devamı olarak ikinci bir ameliyat geçirdi. Erdoğan’ın ilk ameliyatındaki sonraki tamamlayıcı ameliyat sonrası sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

ÜÇ GÜNLÜK PROGRAMI İPTAL
Öte yandan Başbakan Erdoğan’ın cumartesi, pazar ve pazartesi gününe kadar olan programları ve pazartesi günü yapılması planlanan Bakanlar Kurulu’nun iptal edildiği öğrenildi.

BAŞBAKANLIK’TAN AÇIKLAMA
Başbakanlık Basın Merkezinin web sitesinden Başbakan Erdoğan’ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yapıldı. Açıklama şöyle:
”Sayın Başbakanımızın 26 Kasım 2011′de gerçekleşen sindirim sistemi operasyonunun ikinci ve son aşaması, yaklaşık 30 dakikalık bir girişimle başarıyla tamamlanmış; başlangıçta planlandığı üzere tedavi bu şekilde nihayete ermiştir. Başbakanımızın sağlığı son derece iyidir. Kendisi, hafta içinde rutin mesaisine başlamayı planlamaktadır.”

“HİÇBİR SORUN YOK”
Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Başbakan Erdoğan’ın durumuna ilişkin “Hepinizin Başbakanımızı merak ettiğini biliyorum. Gönlünüzü rahat tutun. Hiçbir sorun yok. Maalesef Türkiye’de ortalığı karıştırmayı çok seven kesimler pireyi deve yapmayı pek iyi bilirler. Bugüne kadar AK Parti bütün fitne fesat oyunlarını nasıl bozduysa Genel başkanımızın, Başbakanımızın önderliğinde Türkiye’yi kalkındırmayı devam edeceğiz” dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ise “Başarı ile gerçekleşmiş, herhangi bir sorunu yok. Dün Cuma namazında kendisi ile beraberdim, gayet sağlıklı idi. Galiba bu rutin bir operasyondu. Sağlıklı olduğu haberlerine hepimiz milletçe çok seviniyoruz. Kendisine great hizmet dolu yıllar diliyorum” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler
başbakan erdoğan kanser mi, başakan erdoğan, ameliyat

Hazal Kaya Podyumda
Damacana Su Bayiliği Alın :
1- 10.000 Damacana Su Bedava
2- 19 litre Damacana Dolumlar 0.59 TL
3- Bedava demirbaş damacana
4- Full Sebil ve Pompa desteği
5- Full reklam masrafları desteği
6- Tabela , cam ve araç giydirme
Damacana Su Fabrikalarımız:
1- Akdamla Su 2- Damak Su 3- Uludağ Su
Su Bayiliği Başvurusu: 0 532 212 07 46

- Veznedar.com Doğal Bitkisel Takviyeler -

-- Çakşır Köklü Süper Karışım
-- Yüksek Cinsel Başarı
-- Erkekte Cinsel Organda Büyüme
-- Yan Etkisi Olmayan Afrodizyak
-- Yanınızda Bulunsun Acil Durumlarda :)
Fiyatı: 119 TL Satın Al

Hazal Kaya Sevgilisiyle71 KIRIKKALE SU32 ISPARTA SU72 BATMAN SU33 MERSİN SU73 ŞIRNAK SU34 İSTANBUL SU74 BARTIN SU35 İZMİR SU75 ARDAHAN SU36 KARS SU76 IĞDIR SU37 KASTAMONU SU77 YALOVA SU38 KAYSERİ SU78 KARABÜK SU39 KIRKLARELİ SU79 KİLİS SU40 KIRŞEHİR SU80 OSMANİYE SU81 DÜZCE SU

Damak Selenyum’lu Doğal Kaynak Suyu Bayii Olun Kazanın

Doğada nadiren bulunan insan vucudu için son derece faydalı bir part olan Selenyum eser elementi içeren Damak Doğal Kaynak Suyu bayii olmak gerçekten son derece avantajlı , Selenyum elementi Türkiyede satılmakta olan damacana ve diğer puppy sular arasında sadece 3 kaynaktan doğal olarak çıkmaktadır , bunlardan biride Damak Doğal Kaynak Suyudur. Bu sağlık mucizesi Damak bayilik işinde en üste yazılacak önemli bir reklam unsuru yapılabilir. Yani Damak bayii olduğunuzda müşterilerinize diğer alternatif su markalarının veremeyeceği bir hediye verebiliyorsunuz selenyum sayesinde bu hediye çocuklarda mikroplara karşı olması gereken doğal vucut savunmasını yine astım ve diğer bronş hastalıklarındaki allerjik reaksiyonlara karşı doğal koruyucu mekanizmaları harakete geçirmek şeklinde karşımıza çıkıyor. Erişkinlerdede yaşlanmayı geciktiren (a far off anti growing old )a distant ve vucudu kanser ve diğer yıpratıcı hastalıklara karşı koruyan hatta doktorlar tarafınca hap olarak bile alınması tavsiye edilen bir eser component olarak rol oynuyor. Bu sağlıkla alakalı avantajlardan başka birçok ticari avantajda sunuluyor Damak Bayilerine ..A FAR OFF İsterseniz birazda onlardan bahsedelim :a distant

10.000 damacana su ücretsiz0.59 TL damacana dolum ücreti1 fr sertliğinde yumuşak suÜcretsiz yeni damacana desteğiFull takas desteğiFull sebil desteğiFull reklam desteğiNakliye organizasyonuKapı teslim hizmetleriSelenyumlu doğal kaynak suyu

Bu işe nasıl başlayacaksınız :Öncelikle ön bilgi almak için bizi arayın : telefonlarımız internet sitemizde var ama ben yinede yazayım :a distant 0 532 212 07 FORTY SIX – 0532 215 SIXTY THREE 27 ve diğer numaralarımız. Ön bilgi aldıktan sonra sizi görüşmek üzere fabrikamıza davet ediyoruz. Fabrikada görüşmede tüm iş planımızı masaya yatırıyoruz ve measurement en uygun şartları beraber oluşturuyoruz. İşle ilgili dimension daha detaylı bilgi veriyoruz. Anlaşma halinde bayilik sözleşmesi imzalayarak işe başlıyoruz. Bu işe başlarken önemli bir sermaye gerekmiyor ama tabii azda olsa bir miktar paraya ihtiyacınız oluyor. Bu işi istediğiniz boyutta katılabilirsiniz. Damacana su işinde en önemli sermaye damacana masrafıdır. Biz Uludağ A. Ş. olarak bu masrafı kendimiz karşılıyoruz. Yani damak bayii olduğunuzda Damacanaya para ödemiyorsunuz. Biz measurement yeni yani sıfır damacanalar emanet ediyoruz. Bayimiz kaldığınız sürece bu damacanaları kullanabilirsiniz. Hemde kaç adet isterseniz veriyoruz. Yanında dükkan malzemeleride veriyoruz. Sadece sizden bir miktar peşin su parası alıyoruz ön ödeme şeklinde , onun sebebide sizin için yaptığımız damacana ve dükkan malzemeleri masraflarına karşılık kendimizi güvenceye almak , takdir edersiniz. Yani bize bir miktar peşin su parası yatırıyorsunuz :a distant kasamıza koyuyoruz , her dolumda dolum ücretinin belli bir oranını bu bize emanet ettiğiniz paradan mahsub ediyoruz. Yani bize başlangıçta yatırdığınız peşin su parasını sonuna kadar kullanıyorsunuz. Kasada paranız bitince tekrar para yatırın demiyoruz. Zaten karşılıklı güven oluşuyor o zaman kadar. Yanında TEN THOUSAND. damacana suyunuzda bedava veriyororuz yine her dolumda belli oranlarla alıuyorsunuz bu suyu , bitirene kadar kullanıyorsunuz hakkınıız , zaman kısıtlaması yok. Kaç damacana ile başlamaya siz kendiniz karar veriyorsunuz. Unutmayın damacana masrafınız yok .

Cep Telefonunuzu Girin Gönderin ben sizi ararım :

İşte Emanet damacana içeren paketlerimizn ayrıntıları :

Paket Number 1 :TWO HUNDRED yeni damacana + tabela + brosur + magnet + cam ve araç giydirme malzemeleri = 1990 TL (a far off Mahsup oranı her dolumda %10 )

Paket No 2 :THREE HUNDRED yeni damacana + tabela + brosur + magnet + cam ve araç giydirme malzemeleri = 2990 TL (a distant Mahsup oranı her dolumda %10 )

Paket No 3 :FOUR HUNDRED yeni damacana + tabela + brosur + magnet + cam ve araç giydirme malzemeleri = 3990 TL (a far off Mahsup oranı her dolumda %15 )

Paket No four :500 yeni damacana + tabela + brosur + magnet + cam ve araç giydirme malzemeleri = 4990 TL (a distant Mahsup oranı her dolumda %1five )

Paket No 5 :SIX HUNDRED yeni damacana + tabela + brosur + magnet + cam ve araç giydirme malzemeleri = 5990 TL (a far off Mahsup oranı her dolumda %20 )

Paket No 6 :SEVEN-HUNDRED yeni damacana + tabela + brosur + magnet + cam ve araç giydirme malzemeleri = 6990 TL (a far off Mahsup oranı her dolumda %20 )

Paket No 7 :800 yeni damacana + tabela + brosur + magnet + cam ve araç giydirme malzemeleri + sucu kıyafeti = 7990 TL (a distant Mahsup oranı her dolumda %25 )

Paket No 8 :900 yeni damacana + tabela + brosur + magnet + cam ve araç giydirme malzemeleri + sucu kıyafeti = 8990 TL (a distant Mahsup oranı her dolumda %25 )

Paket No nine :ONE THOUSAND yeni damacana + tabela + brosur + magnet + cam ve araç giydirme malzemeleri + sucu kıyafeti + 4′lü el arabası = 9990 TL (a distant Mahsup oranı her dolumda %30 )

Paket No 10 :1100 yeni damacana + tabela + brosur + magnet + cam ve araç giydirme malzemeleri + sucu kıyafeti + 4′lü el arabası = 10990 TL (a distant Mahsup oranı her dolumda %30 )

Paket No ELEVEN :1200 yeni damacana + tabela + brosur + magnet + cam ve araç giydirme malzemeleri + sucu kıyafeti + 4′lü el arabası + çaldır-kapat müşteri takip programı = 11990 TL (a far off Mahsup oranı her dolumda %35 )

Paket No 12 :1300 yeni damacana + tabela + brosur + magnet + cam ve araç giydirme malzemeleri + sucu kıyafeti + 4′lü el arabası + çaldır-kapat müşteri takip programı = 12990 TL (a distant Mahsup oranı her dolumda %35 )

Paket No THIRTEEN :1400 yeni damacana + tabela + brosur + magnet + cam ve araç giydirme malzemeleri + sucu kıyafeti + 4′lü el arabası + çaldır-kapat müşteri takip programı + Distribütör bayilere özel alt bayi ağı oluşturma = 13990 TL (a distant Mahsup oranı her dolumda %35 )

Paket No 14 :1500 yeni damacana + tabela + brosur + magnet + cam ve araç giydirme malzemeleri + sucu kıyafeti + 4′lü el arabası + çaldır-kapat müşteri takip programı + Distribütör bayilere özel alt bayi ağı oluşturma= 14990 TL (a far off Mahsup oranı her dolumda %35 )

Paket No 15 :1600 yeni damacana + tabela + brosur + magnet + cam ve araç giydirme malzemeleri + sucu kıyafeti + 4′lü el arabası + çaldır-kapat müşteri takip programı + Distribütör bayilere özel alt bayi ağı oluşturma + Ücretsiz Internet sitesi + Alan Adı Kaydı + internet dizayn = 15990 TL (a distant Mahsup oranı her dolumda %35 )

Paket No SIXTEEN :1700 yeni damacana + tabela + brosur + magnet + cam ve araç giydirme malzemeleri + sucu kıyafeti + 4′lü el arabası + çaldır-kapat müşteri takip programı + Distribütör bayilere özel alt bayi ağı oluşturma + Ücretsiz Internet sitesi + Alan Adı Kaydı + internet dizayn= 16990 TL (a distant Mahsup oranı her dolumda %35 )

Paket No 17 :1800 yeni damacana + tabela + brosur + magnet + cam ve araç giydirme malzemeleri + sucu kıyafeti + 4′lü el arabası + çaldır-kapat müşteri takip programı + Distribütör bayilere özel alt bayi ağı oluşturma + Ücretsiz Internet sitesi + Alan Adı Kaydı + internet dizayn + ücretsiz on-line reklamlar = 17990 TL (a far off Mahsup oranı her dolumda %35 )

Paket No 18 :1900 yeni damacana + tabela + brosur + magnet + cam ve araç giydirme malzemeleri + sucu kıyafeti + 4′lü el arabası + çaldır-kapat müşteri takip programı + Distribütör bayilere özel alt bayi ağı oluşturma + Ücretsiz Internet sitesi + Alan Adı Kaydı + internet dizayn + ücretsiz on-line reklamlar = 18990 TL (a far off Mahsup oranı her dolumda %35 )

Paket No 19 :2000 yeni damacana + tabela + brosur + magnet + cam ve araç giydirme malzemeleri + sucu kıyafeti + 4′lü el arabası + çaldır-kapat müşteri takip programı + Distribütör bayilere özel alt bayi ağı oluşturma + Ücretsiz Internet sitesi + Alan Adı Kaydı + internet dizayn + ücretsiz on-line reklamlar = 19990 TL (a distant Mahsup oranı her dolumda %35 )

Bize Ulaştığınız Arama Sözcükleri:

  • uludağ kaynak suları
  • selenyumlu damak su
  • damak su iletişim
  • damak su damacana
  • su dükkanı
  • doğal kaynak suyu
  • uludağ damak selenyumlu kaynak suyu
  • doğal kaynak suyu bayiliği
  • damak selenyum
  • damak su bayıı

tarafından yazılmıştır.

.


Read More... [Source: Damak Su - Uludağ A. Ş. - Selenyum'lu Doğal Kaynak Suyu]

7" Pill COMPUTER Google Türkçe Android 2.2 Flash 10.01 Wifi 3G 256 RAM 2GB HD 129 TL + KDV

BÜYÜK HABER :a far off BU ÜRÜNÜN YENİ MODELİ ÇIKTI :a far off FARKI NE ? 

1- İŞLEMCİSİ 1 GHZ

2- ANDROİD 2.3 

3- HARDDİSKİ four GB

BURAYA TIKLAYARAK İNCELEYİN : http://market.uludaganonimsirketi.com.tr/pill%20computer,%20android%202.3.html

7"  Tablet Netbook  PC Google Android 2.2 Flash 10.01 Wifi 3G 129 TL + KDV - Bu bilgisayar çok hoşunuza gidecek , fiyatının çok ekonomik olması sizi yakınlarınıza hediye almaya teşvik edecek , sadece siz değil yakınlarınızda faydalansın bu teknolojik şölenden.

Bu ürünün bedelini kapıda ürünü teslim alırken ödemek için önce 9,75 TL olan Kapıda Ödeme Masrafını ödemeniz gerekiyor. Ayrıntı için BURAYA TIKLAYIN .

Ürün son derece hafif bir cihaz , rahatlıkla çantanızda taşıyabilirsiniz , diyelimki burger King de bir whooper menü canınız istedi alın tepsinizi çekilin sakin bir köşeye çıkartın çantanızdan 7" tablet pc yi takın USB den 3G yi , yoksa telefonunuzdan web verin cihaza , ister surf yapın ister youtube dan video izleyin ister 3-D oyunlar oynayın , yada dizi ve movie izleme sitelerini ziyaret edin filmleri ve dizileri hiç indirmeden direkt olarak seyredin gitsin :)

Dev adımlarla gelişen Google Android iletim sistemi dimension dünyanın tüm kapılarınıda ücrtsiz olarak açıyor , android markete girin 7" pill laptop den, indirin istediğiniz programı çalıştırın gitsin.

Androidin bir özelliğide sistem kaynaklarını çok az tüketmesi , home windows bazlı işletim sistemleri gibi gigabaytlarca rem gerekmiyor , fil tüketimide çok düşük oluyor ayrıca.

7" Pill computer Android cihazımızın üzerinde 1.2 mp lik bir kamerada var mesela msn de canlı sohbet yaparken lazım olacak

Pillimizi bir diğer özelliğide G-sensör özelliği yani cihaz yerçekimi ve pozisyonu algılıyor , mesela ekranı çevirdiniz , goruntu sizin yüzünüze göre düzeltiliyor cihaz tarafınca , ayrıca bu G sensör özelliği sayesinde oynayabileceğiniz binlerce oyunda var.

7" Tablet laptop androidinizi eternet kablosuna bağlayarak kablolu bağlantı yapabilirsiniz , tabii kablosuz yani wi-fi yada Wireless zaten standart , o yüzden bahsetmeme gerek bile yok.

pillimizde 3G özelliğinide unutmamak lazım , mesela Türkcell Vınn , avea veya vodafon un 3G USB cihazlarını Android tablet bilgisayarımıza taktığınızda internettesiniz.

Aslında measurement tavsiyem bu pill laptop için bir klavye bir mouse birde 22" ekran alın işte measurement dev bir bilgisayar , kurun iş yerinize veya evinize , işiniz bitince çıkartın USB leri alın bilgisayarınızı cebinize artık Cevahirde bir starbuck cafe yemi gidersiniz yoksa kahve dünyasınamı veya Kentaky Fried Hen emi bilemem onuda siz seçin , işinizi , oyunlarınız , internetiniz , MSN niz e-mailleriniz sürekli koltuğunuzun altında.

Cihazın teknik özellikleri :

CPUVIA8650, High-performance 800MHZ CPU+300MHZ DSP Operasyon Sistemi Android 2.2 (FORTIFY Flash 10.1) Memory 256MB DDR2 Storage Device 32GB kadar hafıza desteği Gravity4-Boyutlu G-sensor LCD7" Dokunmatik Ekran, 800*480 pixels NetworkRJ45 Cable Web: 10/100M adaptive WIFI:IEEE802.11b/g/n wi-fi network 3GExternal 3G (FORTIFY Huawei E220, etc) I/O Port30pin USB transfer interface*1,Headphone *1, MIC*1 JACK*1, TF card reader Audio3.5mm headphone jackYüksek Kalite Stereo Speaker Built-in microphone Medya Dosyaları Audio report codecs supported: MP2, MP3, WAV, AAC, WMA Video Dosya Formatları supported: 720p video playing, MPEG1/2/4; MJPG; H263; H264 Photo Dosya Formatları :JPG, JPEG, BMP, and PNG. Camera Built-in 1.3MP camera Power adapter 9V,1.5A BatteryBattery capability: 1800mAh SizeL198 *a distant W127 *a far off H90mm

Bu ürün için benzer ürün bulunmamaktadır.


Ürünün Satıldığı Siteye Gidin ...

Cüneyt Özdemir | Haber Parkı

Hazal Kaya'dan Şok Frikik

Cüneyt Özdemir | Haber Parkı
Annemin başörtüsü ile şeref duyuyorum”
Cüneyt Özdemir, hakkında söylenenlere Twitter’dan böyle isyan etti…
11 Şubat 2012 Cumartesi, 14:47:27

“beşN birK” programının yapımcı ve sunucusu, Radikal yazarı Cüneyt Özdemir, son 15 saatte bir süredir kendisine yapılan eleştirilerle ilgili onlarca twit attı…

İşte o twitler…

Kutuplaşmış ve bölünmüş bir ülkede kahraman olmak zor değil. Asıl zor olan o kahramanların çıkabileceği anaakım bir television bulmak. Anladınız mı!

Vatan’ın web sitelerinde copy-paste bir metin ile (de’leri ayıramayan) linç edilmeye çalışıldım. İlginç bir deneyimdi!

Böylesine dönemlerin en iyi yanı dostunuzu düşmanınızı tanımanız. Gazeteci gazetecinin kurdudur diye bilirdim bugün daha da ötesini gördüm.

Bugün bana yönelik bu çarpıtmalarla dolu linç kampanyasında yapayalnızdım. Özellikle açıklama yapmadım. Herkes eteğindekini döksün istedim..

Benim annemin başörtüsünü diline dolayan sitenin sahibi Ömer Özgüner NTV’de, Cengiz Semercioğlu Hürriyet’de yönetici..

Dava açıp kazandığım medyatava beni annemin başörtüsü ile vurmaya çalışıyor. Ey Cengiz ve Ömer annemin başörtüsü ile şeref duyuyorum ulan..

Bu adamlara yine dava açacağım.. Bu arada bir kaç medya sitesindeki sistemli itibarsızlaştırma çabalarına da hiç bıkmadan dava açıyorum.

Dindar bir aileden büyüyüp annemin başı kapalı olsa da benim tuttuğum yolu dile getirmem belli ki bugün pek çok kişiye dokundu…

Beni yerden yere vurmakla kalmayıp Milliyet, Vatan ve Medyatava bu durumu bana vurmak için kullanıyor. Ulan vız gelir tırıs gidersiniz…

Ben anamın başörtüsünü de, objektif duruşumu da, gazetecilik ahlakımı da, 22 yıllık gazetecilik geçmişimi de kurban vermem… Hodri Meydan.

Vatan ve Milliyet’in web sitesinde ‘manşetlerle’ bugün bana karşı bir belaltı operasyonu düzenlendi. Buna inananlar yazıklar olsun size.

Ben bu medyada birilerinin ‘kahramanı’ olmayacağım. Tam tersi benim görevim hangi kesimde olursa olsun kahramanlara medyada yer açmak…

Benim için çok zor bir gündü… Anaakım medyayı kovulana kadar terk etmeyeceğim. Sonuna kadar yaptığım programların arkasındayım…

Tinerci ya da Başbakan benim için ikisi de eşittir. İkisinin de sesinin duyulması için elimden geleni yaparım. Yapacağım da göreceksiniz…

Muhalefete yaltaklanan, iktidara çakan ya da tam tersi pozisyonda olan herkese aynı yakınlıkta ve aynı uzaklıktayım. Biliyorum bu çok çok zor

Ortada durmak çok zor. Çok çok zor.. (Yine de ben burada direneceğim. Kıblem Kalbim ve inanın kalbim şu aralar çok kırık) İnancım ise tam.

Biraz ağladım (günün birikimi diyelim). Ben dimdik ayaktayım. Tüm sözlerimin, geçmişimin, anamın başörtüsünün, yapacaklarımının arkasındayım..

Canlı yayında neyi nereye toparlayacağımı bilemediğim gereksiz sözlerden kalbimi kıranlar, sizi asla affetmeyeceğim.

Hodri Meydan.

Anahtar Kelimeler
Cüneyt Özdemir, Twitter, başörtüsü, beşN birK, radikal, Vatan, copy-paste , ntv, Cengiz Semercioğlu, hürriyet

Hazal Kaya Podyumda
Damacana Su Bayiliği Alın :
1- 10.000 Damacana Su Bedava
2- 19 litre Damacana Dolumlar 0.59 TL
3- Bedava demirbaş damacana
4- Full Sebil ve Pompa desteği
5- Full reklam masrafları desteği
6- Tabela , cam ve araç giydirme
Damacana Su Fabrikalarımız:
1- Akdamla Su 2- Damak Su 3- Uludağ Su
Su Bayiliği Başvurusu: 0 532 212 07 46

- Veznedar.com Doğal Bitkisel Takviyeler -

-- Çakşır Köklü Süper Karışım
-- Yüksek Cinsel Başarı
-- Erkekte Cinsel Organda Büyüme
-- Yan Etkisi Olmayan Afrodizyak
-- Yanınızda Bulunsun Acil Durumlarda :)
Fiyatı: 119 TL Satın Al

Hazal Kaya Sevgilisiyle71 KIRIKKALE SU32 ISPARTA SU72 BATMAN SU33 MERSİN SU73 ŞIRNAK SU34 İSTANBUL SU74 BARTIN SU35 İZMİR SU75 ARDAHAN SU36 KARS SU76 IĞDIR SU37 KASTAMONU SU77 YALOVA SU38 KAYSERİ SU78 KARABÜK SU39 KIRKLARELİ SU79 KİLİS SU40 KIRŞEHİR SU80 OSMANİYE SU81 DÜZCE SU

Cinsel İstek Arttırıcı | Haber Parkı

Hazal Kaya'dan Şok Frikik

istek arttırıcı, cinsel istek arttırıcı haberleri, haber parkı, sohbet parkı, mirc parkı, chat parkı, video parkı, cocuk parkı, cinsel istek, cinsel istek artırmak, haber türk, erkek haberleri, cisel istek, cinsel ürünler, cinsellik ürünleri,

Erkekler bunları bilin!
‘Cinsel isteği artırır‘ yalanına inanmayın!..
10 Şubat 2012 Cuma, 11:16:08

HABERTURK / HANDAN ÇOLAK

Aile Sağlığı Araştırma Derneği Başkanı Prof. Dr. Halim Hattat 14 Şubat Sevgililer Günü’ne yaklaştığımız günlerde erkekleri sertleşmeyi sağlamaya yardımcı olan performans ilaçları ile ilgili pek çok şehir efsanesine karşı uyarıyor. Prof. Hattat’ın verdiği bilgilere göre şehir efsanelerinin başında bu tip ilaçların cinsel istek üzerine olan etkileri geliyor. “Birçok erkek bu ilaçların cinsel isteği arttırdığını veya cinsel istek olmadan da işe yarayacağını düşünüyor. Oysa bu ilaçlar cinsel isteği arttırmıyor. Ayrıca ilacın etki edebilmesi için erkeğin cinsel istek duyması ve cinsel olarak uyarılmış olması gerekiyor. Özellikle genç erkeklerin bu ilaçlardan performans arttırıcı bir etki beklemeleri de tamamen yanlıştır. Bu ilaçlar afrodizyak değildir. Bu ilaçlar erkeğin ilişkisinde yatan diğer sorunları da çözmez. Bu ilaçların hemen ve her zaman sonuç verdiği de bir başka şehir efsanesidir. Beklenilen etki görülmediğinde sertleşme sorununa yol açan diğer faktörlerin tekrar gözden geçirilmesi ve daha uygun bir tedavi veya doz belirlenmesi gerekebilir.”
Prof. Hattat, yapılan araştırmalarda sertleşme sorunu yaşayan erkeklerin spouselerinin de özgüveninin azaldığını, cazibe ve çekiciliklerini yitirmiş hissettiklerini gösterdiğini söylüyor. Hattat şöyle devam ediyor: “Pek çok partner performans ilaçlarının mekanik bir cinsel istek ve zoraki bir performans sağladığına inanıyor. Oysa bu ilaçlar sadece hastalar cinsel istek duyduğunda işe yarıyor. Bu nedenle hasta ve partnerinin mutlaka cinsel sorunları hakkında konuşmaları, istek ve düşüncelerini paylaşmaları ve hekime endişelerini ortaklaşa belirtmeleri gerekiyor. Sertleşme sorununda hastaların kadın partnerleri destekleyici olursa tedavi başarı oranı artıyor. Kadın partnerleri tarafından doktora yönlendirilen erkeklerde başarı şansı yükseliyor. Ayrıca erkeğin tedavisi kadında tatmini arttırıyor. Bu nedenle cinsel sorunları çiftin ortak sorunu olarak görmek gerekiyor.

“Bu bile işe yaramadı” endişesi nedir?
Sertleşme sorununda kullanılan ve PD5 inhibitörleri olarak bilinen ilaçların keşfinden sonra sertleşme sorununun tedavisinde başarılı sonuçlar alınıyor. Ancak Prof. Hattat’ın verdiği bilgilere göre doktora başvurma oranlarının çok düşük olması yanında pek çok sorunu da beraberinde getiriyor. “Türkiye’de yaptığımız çalışmalarda sertleşme sorunu yaşayan erkeklerin sadece %14’ünün doktor reçetesiyle eczaneye başvurduğunu ortaya koyduk. Sertleşme problemi yaşayanlar hekime danışmadan. arkadaş tavsiyesi ya da kulaktan dolma bilgilerle ilaç aldığında sertleşme sorununun altında yatan faktörleri göz ardı ediyorlar. Dahası bu gibi durumlarda, örneğin hormonsal bir eksiklik söz konusu olduğunda, ilaç etkili olmazsa “Bu bile işe yaramadı” fikriyle depresyon gibi psikolojik problemlerle de karşı karşıya kalıyor. Bu ilaçlar, doktor tavsiyesinde ve onun önerdiği şekilde kullanıldığında yararlı olan ilaçlardır. Bu nedenle mutlaka doktora başvurulmalı ve sertleşme sorununa yol açan sebebe yönelik bir tedavi uygulanmalıdır.”

Erkekler bunları bilin!

Bu ilaçlar ne zaman işe yaramaz?
Sertleşme sorunu tedavisinde ilaçlardan, terapiye, enjeksiyondan ameliyata kadar pek çok alternatif mevcut. Önemli olan sorunun psikolojik yada fizyolojik, nereden kaynaklandığının bulunması ve buna göre doğru tedavinin uygulanmasıdır. Eğer sertleşmede sorun yaşadığınızı düşünüyorsanız, bir doktora danışmanızı öneriyoruz. Cinsel sağlığınızı iyileştirmek ve sertleşme sorununuzu tedavi etmek kendinize olan güveninizi yeniden kazanmanızı sağlar. Ağızdan ilaç tedavisinden kastimiz, sertleşme sağlayabilmeniz için, ağız yoluyla ilaç (haplar) alınmasıdır. İlaç alımı güvenilir ve kolay bir tedavi yöntemidir. PDE-5 inhibitörleri şu anda piyasada bulunan ilaçlardır. Şu anda piyasada satılan 3 ilaçta fark eden özellikler; etki başlangıcı ve süresidir. Bu ilaçların işe yaramadığı durumlar var tabii.
Öncelikle, her şeyden önemlisi ilaçla tedaviler doğrudan cinsel isteği artırmaz. Ağız yoluyla ilaç alımı, kanın, penise akmasını kolaylaştırmak suretiyle etki eder.
İlacın etki edebilmesi için erkeğin cinsel olarak uyarılmış olması gerekmektedir.
Siz ve doktorunuzun tedavi seçimi hemen ve her zaman sonuç vermeyebilir. Eğer beklediğiniz sonuçları alamazsanız doktorunuzu arayınız. Onunla birlikte sizin için en uygun tedaviyi ve dozunu belirleyebilirsiniz.
Tedavi, ilişkinizin temelinde yatan diğer sorunları çözmez. Eşiniz ve doktorunuzla iletişim yollarını açık tutmanız, tedavinin etkisinin kalıcı olmasına yardımcı olur.
Nitrat içeren ilaç (göğüs ağrıları için nitrogliserin gibi) kullanıyor iseniz, oldukça seyrek aralıklarla da alsanız sertleşme sorununa karşı herhangi bir ilaç kullanmayınız. Başka herhangi bir ilaç almanın güvenliği konusunda mutlaka doktorunuza danışınız.

Gençlerde bu ilaçlar performansı artırır mı?
Gençlerin bu ilaçlardan performans arttırıcı bir etki beklentileri tamamen yanlıştır. Bu ilaçlar afrodizyak değildir. Zira, bu ilacı alıp ta performansında hiçbir değişiklik olmayan, ilişkisinde gelişen bir durum olmayan genç daha da büyük bir bunalıma düşer ve bu psikolojik etkilenme cinsel fonksiyonu çok daha olumsuz yönde etkiler.

Bu ilaçları kullanırken dikkat edilmesi gereken hususlar nedir?
İlaçları Kullanmadan önce; Sertleşme Sorunu tedavisine ilaç ya da başka yöntemlerle başlamadan önce doktorunuz yaşam tarzınızda değişiklikler yapmanız konusunda önerilerde bulunabilir. Bunlar; Egzersiz, Kan yağlarını düşürücü diyet, Sigaranın bırakılması, Alkol kullanımının azaltılması, Stres ve yorgunluğun azaltılması olabilir. Yan etki olarak Sertleşme Sorunu yaratan ilaçlarla ilgili konuları doktorunuza danışmanız gerekir. Diğer sağlık sorunlarınız için aldığınız bazı ilaçlar yan etki olarak sertleşme sorununa neden olabilir. Bunlar yüksek kan basıncı, kalp hastalığı, alerjiler, depresyon, endişe ve ülser gibi hastalıkları tedavi etmek için kullanılan bazı ilaçları içermektedir.
Sertleşme Sorununun tedavi seçimi sizin ve cinselliği paylaştığınız kişinin tercihlerine dayanan bir karardır. Her tedavi seçeneği hakkında mümkün olduğunca bilgi toplamak çok önemlidir.

Kalp hastalarının bu ilaçları kullanımı ile ilgili önemli bir korku var? Bu ne kadar doğru?
Bu grup ilaçların orta yaşlı ve yaşlı erkekler tarafından çok sık kullanıldığı doğrudur. Cinsel güçsüzlük sorununun hızla yaygınlaştığı günümüzde bu customary bir sonuçtur. Koroner kalp hastalığının hızla yayılması orta yaş ve sonrasının en sık görülen sağlık sorunu olması doğru ise, aynı nedenle gelişen cinsel güç kaybının da sık görülmesi normaldir.
Gerçekten de, bu ilaçlar kalp hastası erkeklerin kullanması halinde ortaya çıkabilecek sorunlar baştan beri merak ve korku nedeni. Cinsel güçsüzlüğün ve kalp damar hastalıklarının nedenlerinin ortak kökenli (damar sertliği- ateroskleroz) olması ve her iki sorunun çözümünde kullanılan ilaçların aynı anda alınmasının yaşamı tehdit edici yan etkiler yaratabilmesi tam bir şansızlık! Özellikle nitratlar veya amil nitril gibi birden bire ve bol miktarda nitrit oksit (NO) salımına yol açan ve kalp damarları yanında vücudun diğer damarlarında da ani ve ciddi genişlemelere yol açan kalp ilaçlarını kullananların her ne koşulda olursa -doktorundan özel izin almadıkça- bu ilaçları kullanmamaları gerekmektedir. Bu ilaçların ereksiyon ilaçları ile birlikte kullanımları halinde kan basıncında yaşamı tehdit edici düşmeler oluşabilmekte. Bizim önerimiz özellikle yukarıda belirtilen ilaçları kullanan biri iseniz doktorlarına danışmadan ve onun onayını almadan bu ilaçlara başlamamanızdır.

Kimler possibility altında?
Düzensiz, gayrı muntazam aralıklarla ve ciddi bir efor – çaba- göstermeden oluşan, eskisinden uzun ve daha şiddetli seyreden, nerde ve ne zaman geleceği, ne kadar süreceği kestirilemeyen bir göğüs ağrısı sorununuz varsa bu ilaçları kullanmaya başlamadan evvel doktorunuzla konuşmalısınız. Özellikle kullandığınız ilaçlara ve dil altı tabletlerine bile yanıt vermeyen göğüs ağrılarınız varsa bu grup ilaçları denemeyi aklınızdan bile geçirmemelisiniz. Eğer fazla cesaretli davranıp da bu grup ilaçları kullanmış ama cinsel birleşme veya sonrasında göğüs ağrısı sorunu ile karşılaşmışsanız nitrat içeren bir dil altı ilacını kullanamayacağınızı da bilmeniz gerekiyor. Aklınızda olsun! Bir şansızlık yaşar da bu arada acil bakıma alınmak zorunda kalırsanız -kolunuza takılacak ilk serumun içine nitrat içeren bir ilaç konulabileceğinden- bu tür bir ilacı kullandığınızı hemşire veya doktorunuza -utanıp sıkılmadan- belirtmelisiniz. Aksi taktirde hayatı tehdit edici hipotansif bir şokla bile karşılaşabilirsiniz.
Eğer hemofili gibi bir kanama bozukluğunuz, mide-oniki parmak bağırsağı ülseriniz, orak hücre anemisi, lösemi, myeloma gibi önemli bir sağlık probleminiz varsa bu ilaçlara başlamadan önce doktorunuzla konuşun. SIXTY FIVE yaş ve üzerinde olanların bu grup ilaçları kullanmasında herhangi bir sakınca söz konusu değildir. Özellikle ilk kullanımlarında doktorları ile görüşmelerinde ve ilk doz ayarlaması yapmalarında yarar var.

KİMLER KULLANAMAZ?
Kısa bir süre önce kalp krizi geçirenler
İlaçlara rağmen durdurulamayan göğüs ağrısı veya kararsız angina pektoris sorunu olanlar
Yakın bir zamanda felç- inme, beyin kanaması geçirenler
Kısa bir süre önce geçici beyin iskemisi sorunu yaşayanlar
Ağır derecede düşük tansiyon olanlar
Hipertansiyon sorununu çoklu ilaç tedavileri ile bile güçlükle çözenler
Ağır kalp yetmezliği nedeniyle tedavi görenler
Karaciğer ve böbrek yetmezliği bulunanlar
Retinitis pigmentoza hastaları bu grup ilaçları kullanmamalıdır.

Hazal Kaya Podyumda
Damacana Su Bayiliği Alın :
1- 10.000 Damacana Su Bedava
2- 19 litre Damacana Dolumlar 0.59 TL
3- Bedava demirbaş damacana
4- Full Sebil ve Pompa desteği
5- Full reklam masrafları desteği
6- Tabela , cam ve araç giydirme
Damacana Su Fabrikalarımız:
1- Akdamla Su 2- Damak Su 3- Uludağ Su
Su Bayiliği Başvurusu: 0 532 212 07 46

- Veznedar.com Doğal Bitkisel Takviyeler -

-- Çakşır Köklü Süper Karışım
-- Yüksek Cinsel Başarı
-- Erkekte Cinsel Organda Büyüme
-- Yan Etkisi Olmayan Afrodizyak
-- Yanınızda Bulunsun Acil Durumlarda :)
Fiyatı: 119 TL Satın Al

Hazal Kaya Sevgilisiyle71 KIRIKKALE SU32 ISPARTA SU72 BATMAN SU33 MERSİN SU73 ŞIRNAK SU34 İSTANBUL SU74 BARTIN SU35 İZMİR SU75 ARDAHAN SU36 KARS SU76 IĞDIR SU37 KASTAMONU SU77 YALOVA SU38 KAYSERİ SU78 KARABÜK SU39 KIRKLARELİ SU79 KİLİS SU40 KIRŞEHİR SU80 OSMANİYE SU81 DÜZCE SU

Uludağ A. Ş. Yeni Bayilik Paketlerimiz

Sevgili su dostları sizlere daha iyi hizmet edebilmek ve daha fazla seçenek sunmak için sürekli çalışıyoruz. Bizim sistemimizde birçok bedava sular , indirimler bedava damacana destekleri, reklam destekleri gibi birçok özelliğimiz var bu destekleri ve güzellikleri paketler haline getirip sunmak daha anlaşılır olabilir diye düşündük ve dimension aşağıdaki opsiyonları hazırladık :

.

PAKETLERİN GENEL ÖZELLİKLERİ

Bedava Su hakkı (a distant Taksit taksit verilir )

Bedava su hakkı başlangıçta yatıracağınız peşin su parasına göre değişmektedir. Mesela TEN THOUSAND. TL peşin su parası yatıranlara TEN THOUSAND. adet bedava su hakkı verilmektedir. Bu hakkınızı her damacana dolumunda taksit taksit alacaksınız. Ödenen peşin su paralarıda her dolumda belli oranlarla bayilerimiz tarafınca mahsup edilerek sıfıra kadar tüketiliyor.

Bedava Yeni Demirbaş Damacana Hakkı (a distant Bayimiz Kaldığınız sürece Bu damacanaları Kullanabilirsiniz )

Tüm bayilerimize bedava yeni demirbaş damacanalar veriyoruz. Başka fabrikalardaki gibi damacanalara para yatırmanız gerekmiyor. Hangi bayimize ne kadar yeni demirbaş bidon vereceğimizide yine peşin ödenen su parası miktarı ile ilişkilendirdik. Mesela TEN THOUSAND. TL peşin su parası yatıranlara ONE THOUSAND adet yeni bidon teslim ediyoruz ve bayimiz kaldığınız sürece o damacanaları kullanabiliyorsunuz. Müşteri sayınız artığı zaman ve ilave damacana ihtiyacınız olduğu zamanda yine dimension ek paketler açarak damacana sayınızı arttırabiliyoruz. Ödenen peşin su paraları her dolumda mahsub edilrek bayilerimiizn kullanımına sunuluyor

Tüm paketlerde Damacana Dolum Ücreti 0.59 TL

Tüm müşterilerimize uyguladığımız toptan satış fiyatımız 0.59 TL (a distant İstanbul Avrupa yakası 0.15 kuruş daha pahalı )a far off Kamyon bazında aldığınızda bu fiyat , ama daha düşük miktarlarda taleb ederseniz bu fiyatlarda kuruşlar bazında yükselişler olacaktır.

Tabela (a distant Logolu dijital baskılı 3 metre uzunluğunda polikarbon zeminli ) 

Esnek zemine dijital baskı ile hazırlanmış bu tabelayı istediğiniz şekilde kullabiliyorsunuz

Dükkan camları için logolu reklam malzemeleri

Dükkan camlarınıza yapıştırmak üzere hazırlanmış , sattığınız ürünü tanıtan ve marca logolarımızı taşıyan yapıştırma malzemelerdir

Su aracınız için logolu reklam malzemeleri

Dükkan camlarınız için hazırlanan yapıştırmalara benzer malzemeleri araçlarınız içinde kullabiliyorsunuz

1500 adet çift taraflı renkli broşur

Bu broşurların bir köşesi 1 TL lik indirim kuponu şeklinde hazırlanmıştır. Nasılmı kullanacaksınız ;a distant mesela bir açık pazara veya alışveriş merkezine küçük bir tanıtım stand ı koydunuz ve gelen geçene bir bardak su ikram ediyorsunuz ve soruyorsunuz ;a distant suyumuzu beğendinizmi ?a far off … Evet beğendim diyor mesela ..A FAR OFF diyorsunuz ki telefonunuuz alabilirmiyiz ?a distant evinize veya işyerinize bu suyu getirmek isteriz.. Veriyor dimension telefonu ..A DISTANT Sonra diyorsunuz ki ..A DISTANT measurement bir hediyemiz var … Nedir hediyen.. Tezgahın altından bir indirim kuponlu broşur çıkartıp veriyorsunuz.. (a far off ev , araba verecek haliniz yok ya :) … diyorsunuz ki ..A DISTANT measurement 1 TL hediye ediyoruz.. Biz sizin evinize damacana suyumuzu getirdiğimizde bu kuponu kesip bize geri verirseniz dimension 1 TL indirim yapacağiz. ..A DISTANT Kupona bakıuyor ve broşuru cebine koyuyor.. böylece broşurunuz musterinin cebine girmiş oldu.. Hatta broşur vasıtasıyla muşterinin evine bile girmiş oldunuz.. Düşünün broşurunuzda indirim kuponu olmasa vatandaş bakacak broşure ve sizi birkac dakika sonra unutacaktı.. Ama bir resimli broşurle artık muşterinin evindesiniz. Yarın arayın müşterinizi :a far off dün suyumuzu içimiş beğenmiştiniz ve bize telefonunuzu vermiştiniz.. Dimension musaitseniz suyunuzu getirmek istiyoruz..A DISTANT Verin adresinizi.. Adresi aldıktan sonra diyorsunuz indirim kuponumuz duruyormu.. .. evet duruyor.. veya kaybettim kusura bakmayın diyecek.. Sorun değil abla ben measurement yeni bir kupon yolluyorum deyin ve yollayın suyunu :) işte bu kadar kolay su satmak..

1000 adet mıknatıslı reklam malzemesi (a distant magnet )

Müşterinizi abone yaptığınız zaman oan broşurun yanında birde magnetinizi verin telefonunuzu anımsasın..

Logolu Sucu Ceketi ve Logolu şapka

Suyu adreslere götürduğünüz zaman logolu kıyafetle götütürseniz olay bir ciddiyet kazanır müşteri bağımlılğı oluşur.

BAYILIK BAŞVURUSU YAPIN:a distant

Bilgen Hanım : 0 532 212 07 46

Esra Hanım: 0 532 215 SIXTY THREE 27

Suser Hanım: 0 532 270 33 04

Pınar Hanım: 0 532 270 SEVENTY SEVEN 42

Candaş Bey: 0 532 253 32 07

İsmail Bey: 0 532 322 04 69

BAYILIK GÖRÜŞMESI İÇIN OFISLERIMIZ

Uludağ A. Ş. İstanbul e-Ofisi:Dünya Ticaret MerkeziB-1 Blok e-ofis Swimsuit: 57Yeşilköy Havaalanı Karşısı0212 464 00 40

Uludağ A. Ş. Damak Su Fabrika:Uzundere MevkiiOsmaniye KöyüKaramürsel Kocaeli0532 322 04 69

Uludağ A. Ş. Taşdelen Su Fabrika:Bıçkıdere Köyü YoluKurtköy İstanbulSabiha Gökçen Havaalanı Yakınları0532 215 SIXTY THREE 27

Bize Ulaştığınız Arama Sözcükleri:

  • uludağ damacana su
  • uludağ damak su bayileri
  • uludağ bayilik
  • damaksubayiliyi
  • damak su bayi
  • uludağ damacana su fiyatları
  • yeni damacan su
  • damak su fiyatları
  • damak selenyum doğal kaynak sularının kaynağı neresidir
  • dilber böreği

tarafından yazılmıştır.

.


Read More... [Source: Damak Su - Uludağ A. Ş. - Selenyum'lu Doğal Kaynak Suyu]

Dijital Video Kamera - El Kamerası - To hand Camcorder - SD/MMC - Kartlarına Kayıt Yapıyor - 3.1 MP - USB - TELEVISION Out - Kargo Bedava - NINETY NINE TL

Dijital Video Kamera - El Kamerası - To hand Camcorder - SD/MMC - Kartlarına Kayıt Yapıyor - 3.1 MP - USB - TELEVISION Out - Kargo Bedava - NINETY NINE TL

Bu ürünün bedelini kapıda ürünü teslim alırken ödemek için önce 9,75 TL olan Kapıda Ödeme Masrafını ödemeniz gerekiyor.a distant Ayrıntı için BURAYA TIKLAYIN .

Çok güzel bir el kamerası , eskiden bu cihazlar banttan oluşan kasetlere kayıt yapardı artık SD ve MMC gibi minicik ortamlara saatlarce kayıt yapıyor , ürün çok şık bir el kamerası , fiyatıda çok uygun . Yandan açılır bir ekranı var , çekim yaparken veya daha sonra ne çektiyseniz oaradan seyredebilirsiniz. Taşıması çok kolay. 

 

 

 

Ayrıca çok güzel bir hediye olur bu el kamerası , kaç liraya aldığınıız kimselere söylemeyin :)A FAR OFF aldığınız fiyatın en az 2 mislini tahmin edeceklerdir.  Siparişlerinizi kredi kartınızla paypal üzerinden verebilirsiniz. Müşteri temsilcilerimizden ürün hakkında bilgi alabilirsiniz:

 

 Esra Hanım: 0 532 212 07 46

Bilgen Hanım: 0 532 215 SIXTY THREE 27

Suser Hanım: 0 532 270 33 04

Pınar Hanım: 0 532 270 SEVENTY SEVEN 42

Bu ürün için ilave bir resim bulunmamaktadır.


Ürünün Satıldığı Siteye Gidin ...

11 Şubat 2012 Cumartesi

Cinsel İstek Arttırıcı | Haber Parkı

Hazal Kaya'dan Şok Frikik

istek arttırıcı, cinsel istek arttırıcı haberleri, haber parkı, sohbet parkı, mirc parkı, chat parkı, video parkı, cocuk parkı, cinsel istek, cinsel istek artırmak, haber türk, erkek haberleri, cisel istek, cinsel ürünler, cinsellik ürünleri,

Erkekler bunları bilin!
‘Cinsel isteği artırır‘ yalanına inanmayın!..
10 Şubat 2012 Cuma, 11:16:08

HABERTURK / HANDAN ÇOLAK

Aile Sağlığı Araştırma Derneği Başkanı Prof. Dr. Halim Hattat 14 Şubat Sevgililer Günü’ne yaklaştığımız günlerde erkekleri sertleşmeyi sağlamaya yardımcı olan performans ilaçları ile ilgili pek çok şehir efsanesine karşı uyarıyor. Prof. Hattat’ın verdiği bilgilere göre şehir efsanelerinin başında bu tip ilaçların cinsel istek üzerine olan etkileri geliyor. “Birçok erkek bu ilaçların cinsel isteği arttırdığını veya cinsel istek olmadan da işe yarayacağını düşünüyor. Oysa bu ilaçlar cinsel isteği arttırmıyor. Ayrıca ilacın etki edebilmesi için erkeğin cinsel istek duyması ve cinsel olarak uyarılmış olması gerekiyor. Özellikle genç erkeklerin bu ilaçlardan performans arttırıcı bir etki beklemeleri de tamamen yanlıştır. Bu ilaçlar afrodizyak değildir. Bu ilaçlar erkeğin ilişkisinde yatan diğer sorunları da çözmez. Bu ilaçların hemen ve her zaman sonuç verdiği de bir başka şehir efsanesidir. Beklenilen etki görülmediğinde sertleşme sorununa yol açan diğer faktörlerin tekrar gözden geçirilmesi ve daha uygun bir tedavi veya doz belirlenmesi gerekebilir.”
Prof. Hattat, yapılan araştırmalarda sertleşme sorunu yaşayan erkeklerin spouselerinin de özgüveninin azaldığını, cazibe ve çekiciliklerini yitirmiş hissettiklerini gösterdiğini söylüyor. Hattat şöyle devam ediyor: “Pek çok partner performans ilaçlarının mekanik bir cinsel istek ve zoraki bir performans sağladığına inanıyor. Oysa bu ilaçlar sadece hastalar cinsel istek duyduğunda işe yarıyor. Bu nedenle hasta ve partnerinin mutlaka cinsel sorunları hakkında konuşmaları, istek ve düşüncelerini paylaşmaları ve hekime endişelerini ortaklaşa belirtmeleri gerekiyor. Sertleşme sorununda hastaların kadın partnerleri destekleyici olursa tedavi başarı oranı artıyor. Kadın partnerleri tarafından doktora yönlendirilen erkeklerde başarı şansı yükseliyor. Ayrıca erkeğin tedavisi kadında tatmini arttırıyor. Bu nedenle cinsel sorunları çiftin ortak sorunu olarak görmek gerekiyor.

“Bu bile işe yaramadı” endişesi nedir?
Sertleşme sorununda kullanılan ve PD5 inhibitörleri olarak bilinen ilaçların keşfinden sonra sertleşme sorununun tedavisinde başarılı sonuçlar alınıyor. Ancak Prof. Hattat’ın verdiği bilgilere göre doktora başvurma oranlarının çok düşük olması yanında pek çok sorunu da beraberinde getiriyor. “Türkiye’de yaptığımız çalışmalarda sertleşme sorunu yaşayan erkeklerin sadece %14’ünün doktor reçetesiyle eczaneye başvurduğunu ortaya koyduk. Sertleşme problemi yaşayanlar hekime danışmadan. arkadaş tavsiyesi ya da kulaktan dolma bilgilerle ilaç aldığında sertleşme sorununun altında yatan faktörleri göz ardı ediyorlar. Dahası bu gibi durumlarda, örneğin hormonsal bir eksiklik söz konusu olduğunda, ilaç etkili olmazsa “Bu bile işe yaramadı” fikriyle depresyon gibi psikolojik problemlerle de karşı karşıya kalıyor. Bu ilaçlar, doktor tavsiyesinde ve onun önerdiği şekilde kullanıldığında yararlı olan ilaçlardır. Bu nedenle mutlaka doktora başvurulmalı ve sertleşme sorununa yol açan sebebe yönelik bir tedavi uygulanmalıdır.”

Erkekler bunları bilin!

Bu ilaçlar ne zaman işe yaramaz?
Sertleşme sorunu tedavisinde ilaçlardan, terapiye, enjeksiyondan ameliyata kadar pek çok alternatif mevcut. Önemli olan sorunun psikolojik yada fizyolojik, nereden kaynaklandığının bulunması ve buna göre doğru tedavinin uygulanmasıdır. Eğer sertleşmede sorun yaşadığınızı düşünüyorsanız, bir doktora danışmanızı öneriyoruz. Cinsel sağlığınızı iyileştirmek ve sertleşme sorununuzu tedavi etmek kendinize olan güveninizi yeniden kazanmanızı sağlar. Ağızdan ilaç tedavisinden kastimiz, sertleşme sağlayabilmeniz için, ağız yoluyla ilaç (haplar) alınmasıdır. İlaç alımı güvenilir ve kolay bir tedavi yöntemidir. PDE-5 inhibitörleri şu anda piyasada bulunan ilaçlardır. Şu anda piyasada satılan 3 ilaçta fark eden özellikler; etki başlangıcı ve süresidir. Bu ilaçların işe yaramadığı durumlar var tabii.
Öncelikle, her şeyden önemlisi ilaçla tedaviler doğrudan cinsel isteği artırmaz. Ağız yoluyla ilaç alımı, kanın, penise akmasını kolaylaştırmak suretiyle etki eder.
İlacın etki edebilmesi için erkeğin cinsel olarak uyarılmış olması gerekmektedir.
Siz ve doktorunuzun tedavi seçimi hemen ve her zaman sonuç vermeyebilir. Eğer beklediğiniz sonuçları alamazsanız doktorunuzu arayınız. Onunla birlikte sizin için en uygun tedaviyi ve dozunu belirleyebilirsiniz.
Tedavi, ilişkinizin temelinde yatan diğer sorunları çözmez. Eşiniz ve doktorunuzla iletişim yollarını açık tutmanız, tedavinin etkisinin kalıcı olmasına yardımcı olur.
Nitrat içeren ilaç (göğüs ağrıları için nitrogliserin gibi) kullanıyor iseniz, oldukça seyrek aralıklarla da alsanız sertleşme sorununa karşı herhangi bir ilaç kullanmayınız. Başka herhangi bir ilaç almanın güvenliği konusunda mutlaka doktorunuza danışınız.

Gençlerde bu ilaçlar performansı artırır mı?
Gençlerin bu ilaçlardan performans arttırıcı bir etki beklentileri tamamen yanlıştır. Bu ilaçlar afrodizyak değildir. Zira, bu ilacı alıp ta performansında hiçbir değişiklik olmayan, ilişkisinde gelişen bir durum olmayan genç daha da büyük bir bunalıma düşer ve bu psikolojik etkilenme cinsel fonksiyonu çok daha olumsuz yönde etkiler.

Bu ilaçları kullanırken dikkat edilmesi gereken hususlar nedir?
İlaçları Kullanmadan önce; Sertleşme Sorunu tedavisine ilaç ya da başka yöntemlerle başlamadan önce doktorunuz yaşam tarzınızda değişiklikler yapmanız konusunda önerilerde bulunabilir. Bunlar; Egzersiz, Kan yağlarını düşürücü diyet, Sigaranın bırakılması, Alkol kullanımının azaltılması, Stres ve yorgunluğun azaltılması olabilir. Yan etki olarak Sertleşme Sorunu yaratan ilaçlarla ilgili konuları doktorunuza danışmanız gerekir. Diğer sağlık sorunlarınız için aldığınız bazı ilaçlar yan etki olarak sertleşme sorununa neden olabilir. Bunlar yüksek kan basıncı, kalp hastalığı, alerjiler, depresyon, endişe ve ülser gibi hastalıkları tedavi etmek için kullanılan bazı ilaçları içermektedir.
Sertleşme Sorununun tedavi seçimi sizin ve cinselliği paylaştığınız kişinin tercihlerine dayanan bir karardır. Her tedavi seçeneği hakkında mümkün olduğunca bilgi toplamak çok önemlidir.

Kalp hastalarının bu ilaçları kullanımı ile ilgili önemli bir korku var? Bu ne kadar doğru?
Bu grup ilaçların orta yaşlı ve yaşlı erkekler tarafından çok sık kullanıldığı doğrudur. Cinsel güçsüzlük sorununun hızla yaygınlaştığı günümüzde bu standard bir sonuçtur. Koroner kalp hastalığının hızla yayılması orta yaş ve sonrasının en sık görülen sağlık sorunu olması doğru ise, aynı nedenle gelişen cinsel güç kaybının da sık görülmesi normaldir.
Gerçekten de, bu ilaçlar kalp hastası erkeklerin kullanması halinde ortaya çıkabilecek sorunlar baştan beri merak ve korku nedeni. Cinsel güçsüzlüğün ve kalp damar hastalıklarının nedenlerinin ortak kökenli (damar sertliği- ateroskleroz) olması ve her iki sorunun çözümünde kullanılan ilaçların aynı anda alınmasının yaşamı tehdit edici yan etkiler yaratabilmesi tam bir şansızlık! Özellikle nitratlar veya amil nitril gibi birden bire ve bol miktarda nitrit oksit (NO) salımına yol açan ve kalp damarları yanında vücudun diğer damarlarında da ani ve ciddi genişlemelere yol açan kalp ilaçlarını kullananların her ne koşulda olursa -doktorundan özel izin almadıkça- bu ilaçları kullanmamaları gerekmektedir. Bu ilaçların ereksiyon ilaçları ile birlikte kullanımları halinde kan basıncında yaşamı tehdit edici düşmeler oluşabilmekte. Bizim önerimiz özellikle yukarıda belirtilen ilaçları kullanan biri iseniz doktorlarına danışmadan ve onun onayını almadan bu ilaçlara başlamamanızdır.

Kimler chance altında?
Düzensiz, gayrı muntazam aralıklarla ve ciddi bir efor – çaba- göstermeden oluşan, eskisinden uzun ve daha şiddetli seyreden, nerde ve ne zaman geleceği, ne kadar süreceği kestirilemeyen bir göğüs ağrısı sorununuz varsa bu ilaçları kullanmaya başlamadan evvel doktorunuzla konuşmalısınız. Özellikle kullandığınız ilaçlara ve dil altı tabletlerine bile yanıt vermeyen göğüs ağrılarınız varsa bu grup ilaçları denemeyi aklınızdan bile geçirmemelisiniz. Eğer fazla cesaretli davranıp da bu grup ilaçları kullanmış ama cinsel birleşme veya sonrasında göğüs ağrısı sorunu ile karşılaşmışsanız nitrat içeren bir dil altı ilacını kullanamayacağınızı da bilmeniz gerekiyor. Aklınızda olsun! Bir şansızlık yaşar da bu arada acil bakıma alınmak zorunda kalırsanız -kolunuza takılacak ilk serumun içine nitrat içeren bir ilaç konulabileceğinden- bu tür bir ilacı kullandığınızı hemşire veya doktorunuza -utanıp sıkılmadan- belirtmelisiniz. Aksi taktirde hayatı tehdit edici hipotansif bir şokla bile karşılaşabilirsiniz.
Eğer hemofili gibi bir kanama bozukluğunuz, mide-oniki parmak bağırsağı ülseriniz, orak hücre anemisi, lösemi, myeloma gibi önemli bir sağlık probleminiz varsa bu ilaçlara başlamadan önce doktorunuzla konuşun. SIXTY FIVE yaş ve üzerinde olanların bu grup ilaçları kullanmasında herhangi bir sakınca söz konusu değildir. Özellikle ilk kullanımlarında doktorları ile görüşmelerinde ve ilk doz ayarlaması yapmalarında yarar var.

KİMLER KULLANAMAZ?
Kısa bir süre önce kalp krizi geçirenler
İlaçlara rağmen durdurulamayan göğüs ağrısı veya kararsız angina pektoris sorunu olanlar
Yakın bir zamanda felç- inme, beyin kanaması geçirenler
Kısa bir süre önce geçici beyin iskemisi sorunu yaşayanlar
Ağır derecede düşük tansiyon olanlar
Hipertansiyon sorununu çoklu ilaç tedavileri ile bile güçlükle çözenler
Ağır kalp yetmezliği nedeniyle tedavi görenler
Karaciğer ve böbrek yetmezliği bulunanlar
Retinitis pigmentoza hastaları bu grup ilaçları kullanmamalıdır.

Hazal Kaya Podyumda
Damacana Su Bayiliği Alın :
1- 10.000 Damacana Su Bedava
2- 19 litre Damacana Dolumlar 0.59 TL
3- Bedava demirbaş damacana
4- Full Sebil ve Pompa desteği
5- Full reklam masrafları desteği
6- Tabela , cam ve araç giydirme
Damacana Su Fabrikalarımız:
1- Akdamla Su 2- Damak Su 3- Uludağ Su
Su Bayiliği Başvurusu: 0 532 212 07 46

- Veznedar.com Doğal Bitkisel Takviyeler -

-- Çakşır Köklü Süper Karışım
-- Yüksek Cinsel Başarı
-- Erkekte Cinsel Organda Büyüme
-- Yan Etkisi Olmayan Afrodizyak
-- Yanınızda Bulunsun Acil Durumlarda :)
Fiyatı: 119 TL Satın Al

Hazal Kaya Sevgilisiyle71 KIRIKKALE SU32 ISPARTA SU72 BATMAN SU33 MERSİN SU73 ŞIRNAK SU34 İSTANBUL SU74 BARTIN SU35 İZMİR SU75 ARDAHAN SU36 KARS SU76 IĞDIR SU37 KASTAMONU SU77 YALOVA SU38 KAYSERİ SU78 KARABÜK SU39 KIRKLARELİ SU79 KİLİS SU40 KIRŞEHİR SU80 OSMANİYE SU81 DÜZCE SU

Suriye haberleri | Haber Parkı

Hazal Kaya'dan Şok Frikik

Suriye haberi, Suriye olayları, Suriyedeki olaylar, Suriye videoları, suriyede devrimi esad öldü, suriyedeki yeni partiler, suriyede seçim, suriye seçimleri,

Suriye‘yi konuştular
ABD‘de temaslarını sürdüren Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun ile görüştü
12 Şubat 2012 Pazar, 01:43:03

Davutoğlu, telefonda görüştüğü Ban ile Suriye hakkında BM Güvenlik Konseyi’nde yapılan ve Rusya ile Çin’in veto ettiği oylamadan sonraki gelişmelere ilişkin analizini paylaştı.

Davutoğlu, görüşmede, vahametini vurguladığı Suriye’deki durumun daha da kötülemesinden duyduğu endişeyi bildirdi.

Dışişleri Bakanı Davutoğlu ayrıca, Türkiye’nin Suriye halkına yardım için üstlendiği diplomatik girişimler hakkında da Ban’a bilgi verdi. Davutoğlu, Suriye halkına insani yardım ulaştırılması amacıyla Cenevre’deki BM İnsan Hakları Komisyonu nezdinde Türkiye’nin harekete geçtiğini açıklamıştı. Türkiye ayrıca, Rusya ve Çin’in BM Güvenlik Konseyi oylamasındaki vetolarının ardından Suriye için uluslararası bir girişim başlatacağını bildirmişti.

BM Genel Sekreteri Ban da BM’deki gelişmeleri özetlerken, Türkiye’ye topraklarında bulundurduğu Suriye vatandaşlarına yardımı için teşekkür etti.

Görüşmede, Davutoğlu ve Ban, Suriye’deki can kaybının bir an önce durması ve aralarındaki teması sürdürme konusunda mutabık kaldı.

AA

Anahtar Kelimeler
Ahmet Davutoğlu, Ban Ki-mun, Suriye

Hazal Kaya Podyumda
Damacana Su Bayiliği Alın :
1- 10.000 Damacana Su Bedava
2- 19 litre Damacana Dolumlar 0.59 TL
3- Bedava demirbaş damacana
4- Full Sebil ve Pompa desteği
5- Full reklam masrafları desteği
6- Tabela , cam ve araç giydirme
Damacana Su Fabrikalarımız:
1- Akdamla Su 2- Damak Su 3- Uludağ Su
Su Bayiliği Başvurusu: 0 532 212 07 46

- Veznedar.com Doğal Bitkisel Takviyeler -

-- Çakşır Köklü Süper Karışım
-- Yüksek Cinsel Başarı
-- Erkekte Cinsel Organda Büyüme
-- Yan Etkisi Olmayan Afrodizyak
-- Yanınızda Bulunsun Acil Durumlarda :)
Fiyatı: 119 TL Satın Al

Hazal Kaya Sevgilisiyle71 KIRIKKALE SU32 ISPARTA SU72 BATMAN SU33 MERSİN SU73 ŞIRNAK SU34 İSTANBUL SU74 BARTIN SU35 İZMİR SU75 ARDAHAN SU36 KARS SU76 IĞDIR SU37 KASTAMONU SU77 YALOVA SU38 KAYSERİ SU78 KARABÜK SU39 KIRKLARELİ SU79 KİLİS SU40 KIRŞEHİR SU80 OSMANİYE SU81 DÜZCE SU

4 Şubat 2012 Cumartesi

3 Çocuk | Haber Parkı

Hazal Kaya'dan Şok Frikik

Ben en az 3 tane diyorum”
Başbakan Erdoğan, nikah töreninde Türkiye’nin nüfus artışından duyduğu memnuniyeti dile getirdi
28 Ocak 2012 Cumartesi, 21:47:34

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Eskişehir Milletvekili ve eski Başbakanlık Başdanışmanı Nabi Avcı’nın oğlu İbrahim Can Avcı’nın nikahında şahitlik yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beykoz Koru Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen törende, Nabi ve Semra Avcı’nın oğlu İbrahim Can ile Nuriye ve Kemal Gündoğdu’nun kızı Sedef evlendi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın kıydığı nikahta, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile doktor Hamdi Hızalan şahitlik yaptı.

Başbakan Erdoğan, genç çifte mutluluklar dileyerek, evliliğin uzun bir yolculuk olduğunu, iyi günler kadar kötü günlerin de yaşandığını söyledi.

İyi günler paylaşıldıkça, kötü günler de sabırla göğüslendikçe mutlulukların artacağını vurgulayan Erdoğan, ”Benim biliyorsunuz her yerde bir tavsiyem var. Bu tavsiyemi özellikle tekrar edeceğim. Nüfusumuz maşallah iyi bir artış gösterdi. SEVENTY FIVE milyona doğru gidiyoruz. Yeni aldığım neticeye göre, nüfusun yüzde 50′si 30 yaşın altında. Bu nüfusu, genç ve dinamik tutmamız lazım. Ben en az 3 tane diyorum” diye konuştu.

Torunun tadı ve zevkinin bambaşka olduğunu ifade eden Başbakan Erdoğan, ”O tadı, tadanlar bilir. Ülkemizin genç, dinamik bir nesle şiddetle ihtiyacı var. Hele hele sizler gibi yetişmiş kardeşlerimiz, inanıyorum ki kalitesi yüksek nesiller yetiştireceklerdir. Bunu başardığımız anda da Türkiye’yi tutana aşk olsun. Her geçen günümüz daha iyi olacak. Vatanımıza, milletimize, bayrağımıza, dinimize, insanlığa saygı gösterecek bir nesil. Bunları başaracaksınız, ben buna inanıyorum” dedi.

Başbakan Erdoğan, aile cüzdanını gelin Sedef Avcı’ya vermesi için şahit Hamdi Hızalan’a uzattı. Hızalan da çifte mutluluklar dileyerek, cüzdanı geline verdi.

Nikaha, Başbakan Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Başbakanlık Başdanışmanı İbrahim Kalın da katıldı.

AA

Anahtar Kelimeler
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, nihak şahidi, 3 çocuk

Hazal Kaya Podyumda
Damacana Su Bayiliği Alın :
1- 10.000 Damacana Su Bedava
2- 19 litre Damacana Dolumlar 0.59 TL
3- Bedava demirbaş damacana
4- Full Sebil ve Pompa desteği
5- Full reklam masrafları desteği
6- Tabela , cam ve araç giydirme
Damacana Su Fabrikalarımız:
1- Akdamla Su 2- Damak Su 3- Uludağ Su
Su Bayiliği Başvurusu: 0 532 212 07 46

- Veznedar.com Doğal Bitkisel Takviyeler -

-- Çakşır Köklü Süper Karışım
-- Yüksek Cinsel Başarı
-- Erkekte Cinsel Organda Büyüme
-- Yan Etkisi Olmayan Afrodizyak
-- Yanınızda Bulunsun Acil Durumlarda :)
Fiyatı: 119 TL Satın Al

Hazal Kaya Sevgilisiyle71 KIRIKKALE SU32 ISPARTA SU72 BATMAN SU33 MERSİN SU73 ŞIRNAK SU34 İSTANBUL SU74 BARTIN SU35 İZMİR SU75 ARDAHAN SU36 KARS SU76 IĞDIR SU37 KASTAMONU SU77 YALOVA SU38 KAYSERİ SU78 KARABÜK SU39 KIRKLARELİ SU79 KİLİS SU40 KIRŞEHİR SU80 OSMANİYE SU81 DÜZCE SU